Keresett kifejezés: “”

Cikkek (7274)

2511. A 10 legtáplálóbb zöldség - 2. rész

A legtáplálóbb zöldségek közé tartozik még a brokkoli, a fodros kel, a kelbimbó, a spenót és a csemegepaprika sok más zöldséggel együt. Ebben a részben hat másik zöldséget vizsgálunk meg, és megtudhatjuk, hogy miért tartoznak a legtáplálóbb zöldségek közé! 

2512. Hogyan termesszünk különleges zöldségeket?

A legérdekesebb zöldségeket katalógusokban, vetőmag kereskedőknél vagy az interneten találjuk meg. Ezek a források ellátnak megfelelő termesztési utasításokkal és megmondják, hogy a kiválasztott zöldségfajtának megfelel-e a mi kertünk. Íme, néhány ötlet!

2513. Az édesburgonya jótékony hatása

Az édesburgonyából nagyon sokféle ízletes ételt lehet készíteni. Nyugodtan és szabadon élvezhetjük az édesburgonyából készült pite vagy a hasábburgonya ízét, mivel nagyon jó hatással van a szervezetünkre. Lássuk, hogy milyen jótékony hatásai vannak!

2514. Miért öregszünk?

Számos ellentmondásos elmélet foglalkozik azzal, hogy miért öregszünk. Mindazonáltal, ezeket két fő kategóriába sorolhatjuk: a sztochasztikus és a programozás elméletek osztályába. Ismerkedjünk meg ezekkel az elméletekkel! 

2515. Különleges sushi édességek

Rizspehelyből, gumicukorból és más előre elkészített cukorkákból nagyszerű sushiszerű édességeket készíthetünk. Ez a recept kétfajta sushit mutat be, a „maki tekercset” és a „haltekercs nigirit”.