276. Befőzési naptár
A befőzés mára már nem csak a tapasztalt könyhatündérek kiváltsága, bárki tehet el finom lekvárokat, befőtteket és szörpöket télire. Lássuk mikor, mit érdemes feldolgoznunk!
A befőzés mára már nem csak a tapasztalt könyhatündérek kiváltsága, bárki tehet el finom lekvárokat, befőtteket és szörpöket télire. Lássuk mikor, mit érdemes feldolgoznunk!
A dió csökkenti a koleszterinszintet, gátolja a vérrögképződést, javítja az érfalak rugalmasságát, jelentős mennyiségű omega-3 zsírsav található benne.
A magyar növényvédelmi hatóság tavaly a számos növényvédő szer engedélyének Európai Uniós visszavonása után és közben (a növényvédő szer visszavonások még nem fejeződtek be), komoly, a házikerti növnyvédő szer felhasználást segítő lépésre szánta el magát.
Közeledik húsvét ünnepe, amikor jellemzően sok-sok finomság kerül a családi asztalra.
Mit tegyünk, ha a vendégek szinte már az ajtóban toporognak, de nekünk még ötletünk sincs az esti menüre? Mind a háziasszonyok, mind a kezdő, fiatal konyhatündérek számára jó hírrel szolgálunk: nem csak különleges, de egészséges is az a néhány étel, amelyek elkészítése mindössze 15 percet vesz igénybe.