Előkertek tervezése

Amennyiben van hely egy előkert kialakításához, azt érdemes kihasználni. Rendszerint beérjük azzal, hogy metszett örökzöldek és muskátlik kerülnek az előkertekbe, azonban ennél sokkal többet is tehetünk!

15 kertdíszítési ötlet - 1. rész

A következőkben egy kerttervező tanácsait mutatjuk be, hogy miként hozhatunk létre tetszetős és hangulatos kerteket. Lássuk hát, hogy mi a titka egy különleges és egyedi kert megalkotásának!

15 kertdíszítési ötlet - 2. rész

A folytatásban a növények egymáshoz viszonyított távolságáról ejtek szót, továbbá arról próbálom majd meggyőzni az olvasókat, hogy ültessenek fákat vagy cserjéket kertjükbe.

15 kertdíszítési ötlet - 3. rész

Befejező részünkben többek között szeretném kiemelni, hogy a kertek tervezésekor nem szabad elrugaszkodni a valóságtól. Legyünk mindig tisztában az országunk törvényeivel, és igyekezzünk mindig megtartani a jó szomszédi kapcsolatot!

Nyolc kertművészeti tipp

Találd meg kertedbe illő tökéletes műalkotást, mely megfelel úgy költségvetésben, mint stílusban, és a rendelkezésre álló területbe is beleillik. Cikkünkben bemutatunk néhány szempontot, amely segítségül szolgálhat egy kert megtervezésekor!

Édenkertész válaszol

Már kialakított virágos kert tápanyag utánpótlására mi a legjobb megoldás?

Nagyobb áruházakban kapható szerves trágya különböző zsákos kiszerelésben

Részletek »

Fotójáték

Legfrissebb fotó:

óriásvirág

Kvízjáték

Aktuális játékunk:

Egy csodás palackkert tulajdonosa lehetsz

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.
7763 Egerág, Kertész dűlő 595.