-
Területi értékesítési munkatárs - Győr
-
Irodavezető (munkaerő-kölcsönzés) - Szombathely
-
takarító
-
Óvodapedagógus
-
Értékesítési vezető - Budapest
-
Területi értékesítési munkatárs - Budapest
-
Fogtechnikus
-
Szerelők
2025. 01. 20
-
Raktáros | Tihany
2025. 01. 24
-
Gyártástervező
2025. 01. 25
-
Pénzügyi Vezető
2025. 01. 25
-
Elektromos karbantartó - Nagykanizsa
2025. 01. 25
-
ATM Üzemeltetési munkatárs
2025. 01. 25
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A borban párolt húsos káposzta elkészítése
Az olajjal kikent bográcsba terítjük a savanyú káposzta felét. Rátesszük a kisebb darabokra vágott húsféléket és a kolbászt, majd rászórjuk a fekete borsot és a babérleveleket. Ezután beborítjuk a maradék káposztával, kicsit megsózzuk. Fölöntjük a borral és annyi vízzel, hogy ellepje, majd lassú tűzön addig főzzük, míg a húsok mind megpuhulnak. Héjában főtt vagy fóliában sült burgonyát adunk mellé.
Piaci árak - 6. hét
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.