-
Panzióvezető (bentlakással)
-
KONYHALÁNY
-
OPS asszisztens/diszpécser
-
Budapest- Crystal női divat üzletben 8 órás eladó/ webshop asszisztens
-
szakács, főzőnő,konyhai kisegítő
-
Takarító
-
Víz-, gáz-, szellőzés és központi fűtés szerelő
-
Szerviz adminisztrátor
2023. 03. 28
-
Karbantartó / Karbantartó - Villanyszerelő
2023. 03. 28
-
Bankfióki irattározási diákmunka - több helyszínen
2023. 03. 28
-
Bid Expert
2023. 03. 28
-
Ingatlan értékesítő
2023. 03. 28
-
Supply Chain Coordinator with French
2023. 03. 28
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A borban párolt húsos káposzta recept hozzávalói (8 személyre): 1 kg savanyú káposzta, 1 l száraz fehérbor, 2 evőkanál olaj, 3-4 babérlevél, só, 1 kiskanál fekete bors, 60 dkg füstölt oldalas, 30 dkg füstölt kolbász, 30 dkg füstölt tarja .
A borban párolt húsos káposzta elkészítése
Az olajjal kikent bográcsba terítjük a savanyú káposzta felét. Rátesszük a kisebb darabokra vágott húsféléket és a kolbászt, majd rászórjuk a fekete borsot és a babérleveleket. Ezután beborítjuk a maradék káposztával, kicsit megsózzuk. Fölöntjük a borral és annyi vízzel, hogy ellepje, majd lassú tűzön addig főzzük, míg a húsok mind megpuhulnak. Héjában főtt vagy fóliában sült burgonyát adunk mellé.
Piaci árak - 6. hét
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.




Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.