-
Bolti eladó
-
Csemegés , hús pultos eladó , hentes
-
Takarító
-
Tejelő szarvasmarha telep- telepi munkás
-
Takarítónő/Házvezetőnő
-
Árúterítő, gépkocsivezető
-
Nemzetközi kamionsofőr
-
Porfestő
2024. 04. 22
-
Account Manager @ No Fluff Jobs
2024. 04. 27
-
Ügyfélforgalmi Munkatárs | Részmunkaidő (4 Vagy 6 Óra) | Dunaharaszti
2024. 04. 27
-
ISD specialista @ Hunam Personnel Solutions Kft
2024. 04. 27
-
Motion Designer ( Unity and After Effects) @ Unit Group
2024. 04. 27
-
Splunk Security Engineer @ Deutsche Telekom IT Solutions Hungary
2024. 04. 27
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A borban párolt húsos káposzta elkészítése
Az olajjal kikent bográcsba terítjük a savanyú káposzta felét. Rátesszük a kisebb darabokra vágott húsféléket és a kolbászt, majd rászórjuk a fekete borsot és a babérleveleket. Ezután beborítjuk a maradék káposztával, kicsit megsózzuk. Fölöntjük a borral és annyi vízzel, hogy ellepje, majd lassú tűzön addig főzzük, míg a húsok mind megpuhulnak. Héjában főtt vagy fóliában sült burgonyát adunk mellé.
Piaci árak - 6. hét
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.