-
Takarító
-
FUVARSZERVEZŐ DISZPÉCSER (MÉLYÉPÍTŐ CÉG, FÖLDMUNKA, ÚTÉPÍTÉS)
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
VILLAMOSIPARI TECHNIKUS - IPARI VILLANYSZERELŐ – VEZÉRLÉS TECHNIKUS
-
Óvodai kertész
-
Műszaki mérnök, technikus
-
Bolti eladó
-
Porfestő
2024. 04. 22
-
Splunk Security Engineer @ Deutsche Telekom IT Solutions Hungary
2024. 04. 26
-
Targoncavezető I Herceghalom
2024. 04. 26
-
Pénzforgalmi Munkatárs | Gödöllő
2024. 04. 26
-
Pénzforgalmi Munkatárs | 1066 Budapest, Oktogon Tér 3.
2024. 04. 26
-
Lakáshitel Értékesítési Tanácsadó | 1152 Budapest, Szentmihályi Út 131. (Pólus Center)
2024. 04. 26
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Elkészítése
A burgonyát megtisztítjuk és főni tesszük. Hagymát apróra vágva párolni teszünk, belerakjuk a lisztet és öntünk rá egy kis burgonya levet. Egy kis só és jöhet a tejföl és a kapor. Ez lesz a szósz amit a burgonyéra fogunk rakni. A húst grillen megsütjük, potyolás és fűszerezés nálkül. 1,5-2 cm vastak szeletekre kell vágni és így jól átsül és finom zamatos lessz.
Piaci árak - 18. hét
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.