-
Hentes
-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
Személy- és vagyonőr
-
ÁLTALÁNOS ASSZISZTENSI pozíció
-
Fűszer csomagolói állás teljes, rész munkaidőben
-
Fogászati asszisztens
-
Planning & Performance Senior Subject Matter Expert - Maternity-cover
2023. 09. 24
-
Pénzforgalmi Munkatárs | Hatvan
2023. 09. 22
-
Junior Social Media Manager
2023. 09. 24
-
Tax Superuser Subject Matter Expert
2023. 09. 24
-
Planning & Performance Senior Subject Matter Expert
2023. 09. 24
-
Performance Analyst
2023. 09. 24
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Hozzávalók: 80 dkg burgonya, 1 citrom reszelt héja, 4-5 evőkanál citromlé, cukor, só.
A citromos burgonyasaláta elkészítése
A burgonyát héjában megfőzzük, leszűrjük, meghámozzuk és vékony karikákra vágjuk. A citrom levét a lereszelt citromhéjjal, egy kevés sóval meg porcukorral simára keverjük, a burgonyát beleforrgatjuk, és tálalás előtt legalább fél napig hűvös helyen állni hagyjuk, hogy az ízek jól összeérjenek.
Piaci árak
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
2011 - 21. hét




Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.