-
recepciós asszisztens magán egészségügyi intézményben
-
Hideghívó
-
Kereskedelmi vezető, félpótkocsi értékesítő
-
gipszkartonozás, szárazépítés
-
Állásajánlat, gépkezelő
-
Masszőr Hölgy kolléganőt keresek Hévízi munkahelyre.
-
közjegyzőhelyettes
-
Targonca kezelő bizonyítvánnyal
2024. 07. 23
-
Értékesítő - Megemelt bérrel (Mezőtúr )
2024. 07. 27
-
Csoportvezető | Győr
2024. 07. 25
-
Első eladó
2024. 07. 27
-
Sportpálya-karbantartó
2024. 07. 27
-
Ingatlanfejlesztési menedzser
2024. 07. 27
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
![Hússal töltött padlizsán recept - piaci árak](https://www.edenkert.hu/piaci-arak/4908/kiskep/hussal-toltott-padlizsan-recept.jpg)
A hússal töltött padlizsán elkészítése
- Meghámozod a padlizsánt: egy csíkot lehámozol, egyet nem, végül 15 percre sós vízbe teszed.
- 15 perc elteltével kiveszed a vízből, egy papírtörlővel óvatosan megtörlöd, kevés olajban megsütöd, majd egy száraz tepsibe helyezed (nem szükséges megolajoznod a tepsit, mivel sülés közben elegendő olajat szívott fel).
- Megpárolod a darált húst ugyanabban a serpenyőben, amelyikben a padlizsán sült (ha úgy gondolod, hogy túl sok az olaj, önts le belőle).
- A hagymát, paprikát, fokhagymát és a paradicsomot apróra vágod, majd a darált húshoz adod. Egy fakanállal jól összekavarod. Ízlés szerint sózod, borsozod.
- Megmosod a petrezselyemzöldet, apróra vágod, és ezt is a serpenyőbe szórod.
- Egy kanál segítségével széthasítjuk a padlizsánokat és megtöltjük a darált húsos töltelékkel. A külső hélyukat próbáld sértetlenül hagyni, hogy minél művészibb legyen a végeredmény.
- A padlizsánok tetejét egy-egy szelet paradicsommal vagy paprikával díszítheted.
- A tepsibe vizet öntesz, kb annyit, hogy a padlizsánokat félig ellepje (ne érjen a töltelékig).
- 20-25 percig a 180 °C-os előmelegített sütöbe teszed.
Piaci árak
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
2011 - 44. hét
![belfoldi-44](https://www.edenkert.hu//upload/2/article/4908/belfoldi-44.jpg)
![kulfoldi-44](https://www.edenkert.hu//upload/2/article/4908/kulfoldi-44.jpg)
![cekla-44](https://www.edenkert.hu//upload/2/article/4908/cekla-44.jpg)
![padlizsan-44](https://www.edenkert.hu//upload/2/article/4908/padlizsan-44.jpg)
Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.
értékelés