-
Élelmiszerbolti eladó
-
Épitőipari munkák
-
Segédmunkás
-
Sales and Marketing munkatárs
-
bolti eladó, pénztáros
-
Számviteli ügyintéző
-
Németországba építőipari szakmunkás
-
Sales consultant
2023. 05. 30
-
Servicedesk, L1 Szintű Munkatárs
2023. 05. 26
-
Elektromos karbantartó munkatárs
2023. 05. 30
-
Marketing gyakornok
2023. 05. 30
-
Karbantartó műszerész
2023. 05. 30
-
QC Analitikus
2023. 05. 30
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Hozzávalók: 20 dkg füstölt sonka, 8 db tojás, 20 csokor újhagyma, 10 csokor retek, 1 csokor petrezselyemzöld, szükség szerint saláta, 1 dl kefir, 1 evőkanál olaj, só, szemes bors, citromlé, mustár.
A húsvéti vegyes saláta elkészítése
- A sonkát vágjuk kis kockákra, a tojást szeleteljük fel gerezdekre, adjuk hozzá a felkarikázott hagymát, retket és az apróra metélt petrezselymet is.
- Készítsük el az öntetet a mustárból, olajból, citromléből és a fűszerekből, majd keverjük a feldarabolt hozzávalókhoz, és szedjük salátával bélelt tálba.
- A húsvéti vegyes saláta ünnepiesebben néz ki retek- és tojáskarika díszítéssel.
Piaci árak
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
2011 - 16. hét




Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.
értékelés