-
Nemzetközi gépjárműezető állás
-
fogászati szakasszisztens
-
Takarítónő/Házvezetőnő
-
sofőr
-
Műszaki mérnök, technikus
-
Óvodai kertész
-
Nemzetközi kamionsofőr
-
Porfestő
2024. 04. 22
-
Splunk Security Engineer @ Deutsche Telekom IT Solutions Hungary
2024. 04. 26
-
Targoncavezető I Herceghalom
2024. 04. 26
-
Pénzforgalmi Munkatárs | Gödöllő
2024. 04. 26
-
Pénzforgalmi Munkatárs | 1066 Budapest, Oktogon Tér 3.
2024. 04. 26
-
Lakáshitel Értékesítési Tanácsadó | 1152 Budapest, Szentmihályi Út 131. (Pólus Center)
2024. 04. 26
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A sonkás rizssaláta elkészítése
Hozzávalók:
- 1 1/3 csésze hosszúszemű, főtt rizs
- 1/4 csésze franciasaláta öntet
- 3/4 csésze majonéz
- 1 evőkanál apróra vágott zöldhagyma
- 1/2 teáskanál, vagy ízlés szerint curry por
- 1/2 teáskanál, vagy ízlés szerint só
- 1/8 teáskanál, vagy ízlés szerint borskeverék
- 1/2 teáskanál száraz mustár
- 230 g vékonyra szeletelt főtt sonka
- 1 csésze karfiol rózsáira bontva
- 1 csésze fagyasztott zöldborsó, megfőzzük, lecsepegtetjük, majd lehűtjük
- 1/2 csésze aprított zeller
- 1/2 csésze vékonyra szeletelt retek
Keverjük össze a rizst a salátaöntettel, majd hűtsük le. A majonézt, a hagymát, a curryt, a sót, a mustárt és egy cseppnyi borsot vegyítsünk össze, majd adjuk hozzá a rizshez. Végül tegyük hozzá a sonkát és a zöldségeket, majd ezt is keverjük össze. A salátát hűtött dinnyével, avokádó szeletekkel, illetve saláta levelekkel is tálalhatjuk.
A recept 6 személynek elegendő.
értékelés