A borban párolt húsos káposzta receptje

A borban párolt húsos káposzta recept hozzávalói (8 személyre): 1 kg savanyú káposzta, 1 l száraz fehérbor, 2 evőkanál olaj, 3-4 babérlevél, só, 1 kiskanál fekete bors, 60 dkg füstölt oldalas, 30 dkg füstölt kolbász, 30 dkg füstölt tarja .

A sütőtökös csiga elkészítése

Tészta hozzávalók: 4 tojás, 100 g cukorű, 100 ml tej, 25 g élesztő, 150 g vaj, vanília aroma, csipet só, kb. 600 g liszt. Töltelék hozzávalók: 1 csésze reszelt sütőtök, 3-4 kanál cukor, 1 kanál vaj, 1 kanál fahéj, néhány szem mazsola, 1 tojás fehérje, 4-5 kanál darált dió.

Csirkefalatok keleti ízvilágban

A kínai ízvilág egyre inkább terjedőben van. Az ételeket, amelyeket egykor fentartásokkal szemléltünk, most rendszeresen fogyasztjuk. A kínai konyha hatására most próbáljuk ki a keleti csirkefalatokat pirított tésztával.

Édenkertész válaszol

A háromélű kutyatej nevű növényem az éleknél (közvetlenül a tüskéknél) teljesen elvékonyodott, szinte áttetsző lett. . .

A szobai klíma után a hirtelen tűző napsütést egyik növény sem viseli el gond nélkül. . .

Részletek »

Fotójáték

Legfrissebb fotó:

Nem harapok!

Kvízjáték

Aktuális játékunk:

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.
7763 Egerág, Kertész dűlő 595.