-
mérlegképes könyvelő
-
Sales specialist / Üzletkötő
-
Pasarét Club Büfé
-
Építész műszaki előkészítő
-
Mérlegképes könyvelő
-
laboratóium analitikus
-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
DevOps Engineer
2023. 04. 02
-
Gyártástervező | Dalmand
2023. 03. 31
-
Ügyfélszolgálati munkatárs, adminisztrátor
2023. 04. 01
-
Bankfióki irattározási diákmunka
2023. 04. 01
-
GYÁRTÁSTÁMOGATÓ MÉRNÖK (Folyamatfejlesztés, Angol nyelvtudás)
2023. 04. 01
-
Szerelő
2023. 04. 01
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Készítsünk Hagymalevest: 3 fej vöröshagyma, 1 l húsleveslé (kockából), 2 tojássárgája, liszt, vaj, szerecsendió (őrölt), só, bors. A vajon a karikára szeletelt hagymát megfonnyasszuk. Kevés lisztel megszórjuk 2-3 percig pirítjuk. Hozzáöntjük a húsleveslét sózzuk, borsozzuk, szerecsendiót teszünk rá. 15-20 perc főzés után a fele hagymát kiszedjük átpasszírozzuk. A péphez keverjük a tojássárgákat, majd visszatesszük a levesbe és picit összeforraljuk. Pirított kenyérkockákkal tálaljuk.
Piaci árak: 2010. március 4.
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
2010. 09. hét
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.