-
Mérlegképes könyvelő
-
Virágkötő állás
-
Víz-, gáz-, szellőzés és központi fűtés szerelő
-
Panzióvezető (bentlakással)
-
gépész és betanított munkás
-
KONYHALÁNY
-
laboratóium analitikus
-
Régiós Forint- És Valutapénztáros - Budapest - Nyugati Régió
2023. 03. 20
-
Fióki Back Office Munkatárs | Részmunkaidő (4 Óra) | 1052 Budapest, Szabadság Tér 7-8. (Bank Center)
2023. 03. 20
-
Ügyfélkapcsolati munkatárs
2023. 03. 20
-
Szoftverfejlesztő mérnök - beágyazott rendszerekhez (Veszprém)
2023. 03. 20
-
Építésvezető (Szabolcs-Szatmár Bereg megye),
2023. 03. 20
-
Hardverfejlesztő mérnök (Veszprém)
2023. 03. 20
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Muszaka receptje: 3 kg padlizsán, 1 kg krumpli, 30 dkg zsíros reszelt sajt, só, bors, olívaolaj A darált húshoz: 1 kg darált hús (marhahús), 1 üveg paradicsomszósz, 2 hagyma, 1/2 pohár fehér bor, 2 babérlevél, só, bors, olaj, 2 tojás, 2 leveseskanál reszelt sajt. Besamelt készítünk és hozzákeverjük a tojást és a sajtot. Olajban megpároljuk a húst. Ráöntjük az apróra vágott hagymát és megpirítjuk. Ráöntjük a paradicsomkonzervet, hozzátesszük a babérlevelet, sót, borsot, bort és addig főzzük, míg elfő a leve. Ha kicsit hűlt, hozzátesszük a tojásokat és a reszelt sajtot. Megmossuk a zöldségeket. Karikára vágjuk a padlizsánt, és a krumplit, besózzuk és kisütjük forró olajban. Egy tepsibe rétegezzük: krumpli, padlizsán, darált hús, sajt, krumpli, padlizsán, darált hús és a tetejére a sajtos besamel. Betoljuk a sütőbe és pirosra sütjük.
Piaci árak: 2010. július 7.
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
2010. 27. hét
![]() |
Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.