-
ÁLTALÁNOS ASSZISZTENSI pozíció
-
Fűszer csomagolói állás teljes, rész munkaidőben
-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
Személy- és vagyonőr
-
Lovász állás
-
Camponába női eladót keresünk
-
Fogászati asszisztens
-
Szerviztechnikus
2023. 09. 25
-
Webshop Eladó (Angol Nyelvtudással)
2023. 09. 25
-
Felületelőkészítő, sorjázó - Székesfehérvár
2023. 09. 25
-
Alkatrész kiszállító - megemelt bérrel (Mór)
2023. 09. 25
-
CNC gépkezelő
2023. 09. 25
-
Irodavezetői És Műszaki-Kereskedelmi Asszisztens
2023. 09. 25
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Lecsó receptje: 1 kg zöldpaprika, 50 dkg paradicsom, 2 fej hagyma, 5-10 dkg füstölt szalonna, só. Elkészítése: A hagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk. 5 dkg füstölt szalonna zsírját olvasszuk ki igen kevés zsiradékkal, és erre tegyük a hagymát. A paradicsom héját leszedjük, a paprikákat kicsumázzuk és 1 cm-es szeletekre vágjuk. A hagymát a zsiradékban halványra pirítjuk. Ezután hozzá rakju a paprikát, majd mikor már megpuhult, jöhet a paradicsom is hozzá. Megsózzuk, és addig pároljuk, amíg a paradicsom szétfő. Amint kész, ráütünk 2 tojást, és addig kevergetjük, amíg a tojás is megsül. Friss kenyérrel tálaljuk.
Lecsó receptje: 1 kg zöldpaprika, 50 dkg paradicsom, 2 fej hagyma, 5-10 dkg füstölt szalonna, só.
Elkészítése: A hagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk. 5 dkg füstölt szalonna zsírját olvasszuk ki igen kevés zsiradékkal, és erre tegyük a hagymát. A paradicsom héját leszedjük, a paprikákat kicsumázzuk és 1 cm-es szeletekre vágjuk. A hagymát a zsiradékban halványra pirítjuk. Ezután hozzá rakju a paprikát, majd mikor már megpuhult, jöhet a paradicsom is hozzá. Megsózzuk, és addig pároljuk, amíg a paradicsom szétfő. Amint kész, ráütünk 2 tojást, és addig kevergetjük, amíg a tojás is megsül. Friss kenyérrel tálaljuk.