-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
Óvodapedagógus
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
gipszkartonozás, szárazépítés
-
takarító
-
Kőműves
-
karbantartó
-
TIG hegesztők
2024. 11. 21
-
Ügyfélkapcsolati Munkatárs
2025. 01. 15
-
Enterprise Architecture (Portfolio Management) (REF3533F)
2025. 01. 15
-
Office assistant angol nyelvtudással
2025. 01. 15
-
People Services Team Lead
2025. 01. 15
-
Adminisztrációs asszisztens
2025. 01. 15
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Lecsó receptje: 1 kg zöldpaprika, 50 dkg paradicsom, 2 fej hagyma, 5-10 dkg füstölt szalonna, só.
Elkészítése: A hagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk. 5 dkg füstölt szalonna zsírját olvasszuk ki igen kevés zsiradékkal, és erre tegyük a hagymát. A paradicsom héját leszedjük, a paprikákat kicsumázzuk és 1 cm-es szeletekre vágjuk. A hagymát a zsiradékban halványra pirítjuk. Ezután hozzá rakju a paprikát, majd mikor már megpuhult, jöhet a paradicsom is hozzá. Megsózzuk, és addig pároljuk, amíg a paradicsom szétfő. Amint kész, ráütünk 2 tojást, és addig kevergetjük, amíg a tojás is megsül. Friss kenyérrel tálaljuk.
értékelés