-
szerelő - motorcsónak szerviz
-
Extruderkezelő
-
Személy és vagyonőr állás
-
Jogi asszisztens
-
Dohánybolti eladó
-
Hegesztő, lakatos, esztergályos, programozó
-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
Csomagoló - Anyagmozgató | Bicske
2023. 02. 03
-
Magasépítésért felelős művezető (vasút)
2023. 02. 03
-
Targoncavezető
2023. 02. 02
-
Staff Engineer
2023. 02. 04
-
Staff Software Engineer (ML)
2023. 02. 04
-
Vezető mezőgazdaságigép kezelő-gépüzemeltető
2023. 02. 04
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »

Nyári délutánok könnyű desszertje ez a joghurtos epersaláta.
Nézzük, hogy készül a nagy mű!

Bazsalikomos epersaláta rétes kosárban
Hozzávalók:
-
1 csomag réteslap
-
2 pohár joghurt
-
30 dkg eper
-
2 evőkanál méz
-
féldiónyi gyömbér
-
3 evőkanál porcukor
-
fél citrom leve
-
4 db bazsalikomlevél
-
1 ág levendula
Még több recept: www.kaldeneker.hu
A joghurtot papírtörlőn keresztül lecsöpögtetjük. Mézzel vagy juharsziruppal édesítjük és belereszelünk egy kis darab friss gyömbért.
A réteslapból 10x10 cm-es négyzetekel vágunk, majd 3-4 lapot összefogva kibéleljük egy muffinforma belsejét. 130°C-on süssük elő a réteskosárkáinkat, amíg aranysárga színt nem kap.
A megmosott és feldarabolt szamócából álló salátát feldobhatjuk fűszernövényekkel: bazsalikommal, mentával, levendulával, megcsorgatjuk balzsamecettel és pár csepp citromlével.
értékelés