-
Kertigép Értékesítő
-
Csemegés , hús pultos eladó , hentes
-
sofőr
-
Tejelő szarvasmarha telep- telepi munkás
-
Értékesítési vezető
-
Nemzetközi kamionsofőr
-
Takarító
-
Porfestő
2024. 04. 22
-
Project Procurement Manager for Controls & Digitalization
2024. 04. 23
-
Contact Center Ügyfélszolgálati Tanácsadó I Budapest Ix.
2024. 04. 25
-
Öntő / olvasztár - Székesfehérvár
2024. 04. 26
-
Gépbeállító - Polgárdi
2024. 04. 26
-
Pénzügyi és szervezési előadó - Veszprém
2024. 04. 26
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Nyári délutánok könnyű desszertje ez a joghurtos epersaláta.
Nézzük, hogy készül a nagy mű!
Bazsalikomos epersaláta rétes kosárban
Hozzávalók:
-
1 csomag réteslap
-
2 pohár joghurt
-
30 dkg eper
-
2 evőkanál méz
-
féldiónyi gyömbér
-
3 evőkanál porcukor
-
fél citrom leve
-
4 db bazsalikomlevél
-
1 ág levendula
Még több recept: www.kaldeneker.hu
A joghurtot papírtörlőn keresztül lecsöpögtetjük. Mézzel vagy juharsziruppal édesítjük és belereszelünk egy kis darab friss gyömbért.
A réteslapból 10x10 cm-es négyzetekel vágunk, majd 3-4 lapot összefogva kibéleljük egy muffinforma belsejét. 130°C-on süssük elő a réteskosárkáinkat, amíg aranysárga színt nem kap.
A megmosott és feldarabolt szamócából álló salátát feldobhatjuk fűszernövényekkel: bazsalikommal, mentával, levendulával, megcsorgatjuk balzsamecettel és pár csepp citromlével.
értékelés