Játék a kedvenc mesehősökkel

A Disney oly sok csodás történettel kápráztatott már el minket az évek során, hogy nem csoda, ha a gyerekek nagy kedvencei közé sorolhatók ezek az örökzöld alkotások. Ha kislányának is van kedvenc hercegnője, vagy kisfia gyűjti a szörnyecskéket, akkor érdemes erre alapozni az ajándékozás során is. A meglepetések kiválasztásakor természetesen figyelembe kell venni a tényt, hogy mégis miért rajonganak a kicsik a legjobban. Nézzünk néhány közkedvelt mesealakot!

Jegygyűrű: gyémánt vagy nem gyémánt?

Két szerelmes szív összetartozásának a megpecsételése az eljegyzés, majd később az esküvő. Az, hogy mindez mikor és milyen formán következik be, az teljesen egyéni döntés, hiszen ez nem csak a vallomástól, de az eljegyzési gyűrűtől lesz az, ami, azaz egy romantikus lánykérés. Ne feledjük, hagyjunk magunknak elég időt a választásra!

Partylimuzin minden alkalomra!

Ma már nem csak a hírességeknek adatik meg a limuzin bérlés lehetősége. Bár még a mai napig egy exkluzív és drága élmény él a fejekben, pedig ez közel sincs így. Lássuk, hogy milyen alkalmakra bérelhetünk limuzint!

Édenkertész válaszol

Át lehet-e ültetni a levendulát ősszel nagy földlabdával?

Október közepéig a levendula nyugodtan ültethető/átültethető.

Részletek »

Kvízjáték

Aktuális játékunk:

Jelenleg nincs még új játékunk!

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.
7763 Egerág, Kertész dűlő 595.