Repülni vágysz? Hát szállj!

Ha annyit hallgattad, hogy “Szállj velem..”, hogy kedvet kaptál a repüléshez, akár repülővel, akár ejtőernyővel vagy épp hőlégballonnal, akkor ne habozz, keresd meg az életre szóló élményt!

Családalapítás mesterséges módon

Régi időkben azokat a nőket, akiknek nem sikerült gyermeket a világra hozniuk, a társadalom elítélte. A családalapítás és a gyermekvállalás mégis szorosan összefüggnek. Korunk egészségügyi fejlettségének köszönhetően ez a régen adottságnak számító dolog ma már minden nő számára elérhetővé vált. Most bemutatjuk a lombikbébi programot nagyvonalakban, amely már évtizedek óta biztonságosan működik.

Játék a kedvenc mesehősökkel

A Disney oly sok csodás történettel kápráztatott már el minket az évek során, hogy nem csoda, ha a gyerekek nagy kedvencei közé sorolhatók ezek az örökzöld alkotások. Ha kislányának is van kedvenc hercegnője, vagy kisfia gyűjti a szörnyecskéket, akkor érdemes erre alapozni az ajándékozás során is. A meglepetések kiválasztásakor természetesen figyelembe kell venni a tényt, hogy mégis miért rajonganak a kicsik a legjobban. Nézzünk néhány közkedvelt mesealakot!

Jegygyűrű: gyémánt vagy nem gyémánt?

Két szerelmes szív összetartozásának a megpecsételése az eljegyzés, majd később az esküvő. Az, hogy mindez mikor és milyen formán következik be, az teljesen egyéni döntés, hiszen ez nem csak a vallomástól, de az eljegyzési gyűrűtől lesz az, ami, azaz egy romantikus lánykérés. Ne feledjük, hagyjunk magunknak elég időt a választásra!

Édenkertész válaszol

Tujám ágai sárgulnak. Mi a teendőm?

Sajnos a tujáknak az utóbbi években egyre több kártevője és kórokozója van, amelyek megjelenése tipikusan az élettanilag hátrányos helyzetű növényállományban fokozott.

Részletek »

Fotójáték

Legfrissebb fotó:

Április elsején

Kvízjáték

Aktuális játékunk:

Jelenleg nincs még új játékunk!

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

2600 Vác, Cserhát u. 13.
1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.