-
Árúterítő, gépkocsivezető
-
Tejelő szarvasmarha telep- telepi munkás
-
Elektronikai műszerzés
-
FUVARSZERVEZŐ DISZPÉCSER (MÉLYÉPÍTŐ CÉG, FÖLDMUNKA, ÚTÉPÍTÉS)
-
Kertigép Értékesítő
-
Nemzetközi kamionsofőr
-
Bolti eladó
-
Porfestő
2024. 04. 22
-
Project Procurement Manager for Controls & Digitalization
2024. 04. 23
-
Mobil Értékesítési Tanácsadó (Lakossági) | Nyíregyháza
2024. 04. 27
-
Betanított varrónő tapasztalattal (akár szállással)
2024. 04. 28
-
Senior Devops Engineer - REF2490R
2024. 04. 28
-
Adminisztratív ügyintéző
2024. 04. 28
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A céklasaláta elkészítése
- 1-2 fej céklát megmosunk, meghámozunk és nyersen, sajtreszelőn lereszelünk.
- Egy szál tormával ugyanezt tesszük, majd összekeverjük a lereszelt céklával.
- Sózzuk, kevés őrölt köménymaggal, egy-két evőkanál kristálycukorral, öt-hat evőkanál 20%-os ecettel ízesítjük.
- Vigyázni kell a cukorral, mert a cékla idővel megédesedik.
- Néhány óra hosszat (szorosan lefedve) állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek (de az aromája el ne illanjon).
Hideg ételekhez, főtt húsokhoz, virslihez, sült- és főtt kolbászhoz kitűnő saláta.
értékelés