-
Áruszállító munkatárs
-
Mérlegképes könyvelő
-
Szerkezetlakatos
-
KONYHALÁNY
-
villanyszerelő
-
Panzióvezető (bentlakással)
-
Shop eladó
-
Szállodai Karbantartó
2023. 03. 21
-
Gépkezelő / Gépbeállító | Székesfehérvár
2023. 03. 21
-
Senior Online Sales Expert
2023. 03. 21
-
German speaking Customer Service Specialist
2023. 03. 21
-
AR Koordinátor német nyelvtudással
2023. 03. 21
-
Villanyszerelő | Székesfehérvár
2023. 03. 21
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »

A céklasaláta elkészítése
- 1-2 fej céklát megmosunk, meghámozunk és nyersen, sajtreszelőn lereszelünk.
- Egy szál tormával ugyanezt tesszük, majd összekeverjük a lereszelt céklával.
- Sózzuk, kevés őrölt köménymaggal, egy-két evőkanál kristálycukorral, öt-hat evőkanál 20%-os ecettel ízesítjük.
- Vigyázni kell a cukorral, mert a cékla idővel megédesedik.
- Néhány óra hosszat (szorosan lefedve) állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek (de az aromája el ne illanjon).
Hideg ételekhez, főtt húsokhoz, virslihez, sült- és főtt kolbászhoz kitűnő saláta.
értékelés