-
Dohánybolti eladó
-
Épületgépészet
-
Bútorasztalos
-
Extruderkezelő
-
Személy és vagyonőr állás
-
Raktáros
-
Minőségbiztosítási munkatárs
-
Földmunkagép Szerelő / szerviztechnikus
2023. 01. 28
-
Salesforce szoftverfejlesztő (REF148I)
2023. 01. 27
-
Üzemeltető műszerész
2023. 01. 26
-
Márkabolti Értékesítő
2023. 01. 28
-
Pénztáros
2023. 01. 28
-
Swedish OR Bulgarian speaking Contact Center Representative
2023. 01. 28
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A minsetrone könnyű és vitamindús zöldségleves. Egy igazi minestronéba gyakran belekerül a zöldbab, a borsó, és a cannellini bab, de még a brokkoli is. A mi receptünk a "gyors verzió", ami praktikus és ígérjük, ízre is ugyanolyan finom, mintha mondjuk Olaszországban, egy kis Trattoriában fogyasztanánk.
A gyors minesztrone leves receptje:
Hozzávalók:
-
- fokhagyma
- répa
- fehérrépa
- zellerszár
- paradicsom
- sűrített paradicsom (konzerv)
- leveskocka
- fűszerek
- Worcestershire-szósz
Elkészítése:
A felkockázott hagymát és fokhagymát kicsit megpároljuk olívaolajon, beleteszük az összevágott zöldségeket, és felöntjük vízzel. Leveskockával, Worcestershire-szósszal, borssal ízesítjük, és addig főzzük, amíg a zöldségek majdnem készre puhulnak. Ekkor teszünk bel negyedekre vágott friss paradicsomot, fűszerezzük (oregánó, bazsalikom, kakukkfű), ha kell még sózzuk, és pótoljuk az elfőtt vízet. Mikor a paradicsomok héja kezd leválni, kiszedjük a levesből, lehúzzuk a héját, és egy kis doboz paradicsomsűrítménnyel, a megfőtt zöldségek egy részével és kevés levessel összeturmixoljuk. Ezután visszaöntjük a levesbe, és összeforraljuk. Tálalás előtt szórunk bele friss petrezselymet, zellerzöldet. Parmezánt a tálaláskor kínálunk mellé.