-
Fogászati asszisztens
-
Fűszer csomagolói állás teljes, rész munkaidőben
-
Személy- és vagyonőr
-
Hentes
-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
ÁLTALÁNOS ASSZISZTENSI pozíció
-
Gépbeállító
2023. 09. 22
-
Pénzforgalmi Munkatárs | Hatvan
2023. 09. 22
-
Ingatlantanácsadó / ingatlanértékesítő
2023. 09. 22
-
CNC gépkezelő és betanított gépkezelő
2023. 09. 22
-
Főkönyvelő
2023. 09. 22
-
Telefonos ügyfélszolgálati diákmunka - Home office - Br. 1704 Ft / óra + Jelenléti bónusz
2023. 09. 22
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A minsetrone könnyű és vitamindús zöldségleves. Egy igazi minestronéba gyakran belekerül a zöldbab, a borsó, és a cannellini bab, de még a brokkoli is. A mi receptünk a "gyors verzió", ami praktikus és ígérjük, ízre is ugyanolyan finom, mintha mondjuk Olaszországban, egy kis Trattoriában fogyasztanánk.
A gyors minesztrone leves receptje:
Hozzávalók:
-
- fokhagyma
- répa
- fehérrépa
- zellerszár
- paradicsom
- sűrített paradicsom (konzerv)
- leveskocka
- fűszerek
- Worcestershire-szósz
Elkészítése:
A felkockázott hagymát és fokhagymát kicsit megpároljuk olívaolajon, beleteszük az összevágott zöldségeket, és felöntjük vízzel. Leveskockával, Worcestershire-szósszal, borssal ízesítjük, és addig főzzük, amíg a zöldségek majdnem készre puhulnak. Ekkor teszünk bel negyedekre vágott friss paradicsomot, fűszerezzük (oregánó, bazsalikom, kakukkfű), ha kell még sózzuk, és pótoljuk az elfőtt vízet. Mikor a paradicsomok héja kezd leválni, kiszedjük a levesből, lehúzzuk a héját, és egy kis doboz paradicsomsűrítménnyel, a megfőtt zöldségek egy részével és kevés levessel összeturmixoljuk. Ezután visszaöntjük a levesbe, és összeforraljuk. Tálalás előtt szórunk bele friss petrezselymet, zellerzöldet. Parmezánt a tálaláskor kínálunk mellé.