-
Bolti Eladó
-
könyvelő, bérszámfejtő
-
Hentes! segédmunkás! betanított munkás!
-
Könyvelő
-
Műszaki ügyintéző
-
Gondozó
-
Kőműves
-
CNC maró / fúró programozó
2024. 09. 30
-
Laboráns | Tiszafüred
2024. 10. 07
-
Junior vagy Senior műszaki értékesítő - Építő / Építészmérnök végzettség - Versenyképes juttatási csomag!
2024. 10. 08
-
Kampánymenedzsment munkatárs - Miskolc
2024. 10. 08
-
Projektmérnök gyakornok
2024. 10. 08
-
Éjszakai recepciós
2024. 10. 08
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A gyors minesztrone leves receptje:
Hozzávalók:
-
- fokhagyma
- répa
- fehérrépa
- zellerszár
- paradicsom
- sűrített paradicsom (konzerv)
- leveskocka
- fűszerek
- Worcestershire-szósz
Elkészítése:
A felkockázott hagymát és fokhagymát kicsit megpároljuk olívaolajon, beleteszük az összevágott zöldségeket, és felöntjük vízzel. Leveskockával, Worcestershire-szósszal, borssal ízesítjük, és addig főzzük, amíg a zöldségek majdnem készre puhulnak. Ekkor teszünk bel negyedekre vágott friss paradicsomot, fűszerezzük (oregánó, bazsalikom, kakukkfű), ha kell még sózzuk, és pótoljuk az elfőtt vízet. Mikor a paradicsomok héja kezd leválni, kiszedjük a levesből, lehúzzuk a héját, és egy kis doboz paradicsomsűrítménnyel, a megfőtt zöldségek egy részével és kevés levessel összeturmixoljuk. Ezután visszaöntjük a levesbe, és összeforraljuk. Tálalás előtt szórunk bele friss petrezselymet, zellerzöldet. Parmezánt a tálaláskor kínálunk mellé.