-
recepciós asszisztens magán egészségügyi intézményben
-
Hideghívó
-
Kereskedelmi vezető, félpótkocsi értékesítő
-
gipszkartonozás, szárazépítés
-
Állásajánlat, gépkezelő
-
Masszőr Hölgy kolléganőt keresek Hévízi munkahelyre.
-
közjegyzőhelyettes
-
Targonca kezelő bizonyítvánnyal
2024. 07. 23
-
Értékesítő - Megemelt bérrel (Mezőtúr )
2024. 07. 27
-
Csoportvezető | Győr
2024. 07. 25
-
Első eladó
2024. 07. 27
-
Sportpálya-karbantartó
2024. 07. 27
-
Ingatlanfejlesztési menedzser
2024. 07. 27
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
![Minestrone leves - gyors verzió](https://www.edenkert.hu/megeheztel/2944/kiskep/minestrone-leves-receptje.jpg)
A gyors minesztrone leves receptje:
Hozzávalók:
-
- fokhagyma
- répa
- fehérrépa
- zellerszár
- paradicsom
- sűrített paradicsom (konzerv)
- leveskocka
- fűszerek
- Worcestershire-szósz
Elkészítése:
A felkockázott hagymát és fokhagymát kicsit megpároljuk olívaolajon, beleteszük az összevágott zöldségeket, és felöntjük vízzel. Leveskockával, Worcestershire-szósszal, borssal ízesítjük, és addig főzzük, amíg a zöldségek majdnem készre puhulnak. Ekkor teszünk bel negyedekre vágott friss paradicsomot, fűszerezzük (oregánó, bazsalikom, kakukkfű), ha kell még sózzuk, és pótoljuk az elfőtt vízet. Mikor a paradicsomok héja kezd leválni, kiszedjük a levesből, lehúzzuk a héját, és egy kis doboz paradicsomsűrítménnyel, a megfőtt zöldségek egy részével és kevés levessel összeturmixoljuk. Ezután visszaöntjük a levesbe, és összeforraljuk. Tálalás előtt szórunk bele friss petrezselymet, zellerzöldet. Parmezánt a tálaláskor kínálunk mellé.