-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
Gázvezeték és központi fűtés szerelő.
-
könyvelő
-
Ügyfél kapcsolattartó (szőlészeti-borászati) a Bí-bor-ász Kft.-nél , Dél-Dunántúl
-
Bérautó ügyintéző
-
Eladó/raktáros
-
Angliai munkak
-
Automatizálási mérnök
2022. 08. 17
-
Termeléstervező
2022. 08. 17
-
Senior Decision Support Analyst
2022. 08. 17
-
Könyvelő gyakornok - Eaton - Br. 1973 Ft / óra
2022. 08. 17
-
Pénzügyi elemző
2022. 08. 17
-
Software Senior Engineer - Java
2022. 08. 17
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A minsetrone könnyű és vitamindús zöldségleves. Egy igazi minestronéba gyakran belekerül a zöldbab, a borsó, és a cannellini bab, de még a brokkoli is. A mi receptünk a "gyors verzió", ami praktikus és ígérjük, ízre is ugyanolyan finom, mintha mondjuk Olaszországban, egy kis Trattoriában fogyasztanánk.
A gyors minesztrone leves receptje:
Hozzávalók:
-
- fokhagyma
- répa
- fehérrépa
- zellerszár
- paradicsom
- sűrített paradicsom (konzerv)
- leveskocka
- fűszerek
- Worcestershire-szósz
Elkészítése:
A felkockázott hagymát és fokhagymát kicsit megpároljuk olívaolajon, beleteszük az összevágott zöldségeket, és felöntjük vízzel. Leveskockával, Worcestershire-szósszal, borssal ízesítjük, és addig főzzük, amíg a zöldségek majdnem készre puhulnak. Ekkor teszünk bel negyedekre vágott friss paradicsomot, fűszerezzük (oregánó, bazsalikom, kakukkfű), ha kell még sózzuk, és pótoljuk az elfőtt vízet. Mikor a paradicsomok héja kezd leválni, kiszedjük a levesből, lehúzzuk a héját, és egy kis doboz paradicsomsűrítménnyel, a megfőtt zöldségek egy részével és kevés levessel összeturmixoljuk. Ezután visszaöntjük a levesbe, és összeforraljuk. Tálalás előtt szórunk bele friss petrezselymet, zellerzöldet. Parmezánt a tálaláskor kínálunk mellé.