-
szerviztechnikus
-
terápiás munkatárs
-
szövő és varró szakmunkást keresünk
-
Bútorasztalos
-
Asztalos
-
Mérlegképes Könyvelőt Keresünk Azonnali Kezdéssel Heti 4 Napban
-
Szobafestő-mázoló, gipszkartonos
-
Robothegesztő gépkezelő
2024. 03. 12
-
Hulladékgazdálkodási feladatokat ellátó ügyintéző
2024. 03. 19
-
Php Fejlesztő
2024. 03. 19
-
Nehézgép kezelő
2024. 03. 19
-
Fűrészgép kezelő
2024. 03. 19
-
Villanyszerelő / Műszerész
2024. 03. 19
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Hogyan készítsünk öhöm-öt?
Hozzávalók:
- Fél kg burgonya
- 25 dkg lebbencs tészta
- 20 dkg húsos szalonna
- 2 fej hagyma
- 1 ek pirospaprika
- só
Az Öhöm elkészítése
A szalonnát apró kockákra vágjuk és a bográcsban félig kiolvasztjuk. Sárgára pirítjuk rajta a lebbencstésztát, majd az apróra vágott hagymát is. Meghintjük a paprikával, majd beledobjuk a felkockázott krumplit. Felöntjükannyi vízzel, hogy 2ujjnyira ellepje. Kis lángon - időnként megrázogatva bográcsot, nem keverve - addig főzzük, amíg össze nem áll. Akor jó, ha a bográcsban rázogatva egyben meg tudjuk fordítani.
értékelés