-
Futár
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Óvodapedagógus
-
Tejelő szarvasmarha telep- Műszakvezetői állás
-
Értékesítő
-
Bolti Eladó
-
Pénzügyi tanácsadó
-
Targoncavezető (CE) targoncával
2024. 10. 08
-
Pénzforgalmi Munkatárs | Részmunkaidő (4 Óra) | 1075 Budapest, Károly Körút 25.
2024. 10. 11
-
Értékesítő munkatárs
2024. 10. 13
-
Portugál nyelvű ügyfélszolgálati munkatárs
2024. 10. 13
-
Data Analyst
2024. 10. 13
-
Raktári Adminisztrátor
2024. 10. 13
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Spenótos tésztatorta elkészítése
Hozzávalók:
45dkg bonduelle leveles mirelit spenót
25dkg tehéntúró
3dl tejszín
25dkg tönköly tészta
só, bors, szerecsendió, bazsalikom, petrezselyem
kevés vaj
Elkészítés:
A felengedett, lecsepegtetett spenótot kevés vajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a fűszereket, a túrót, a kifőtt tésztát és a tejszínt.Tetszés szerinti tepsibe vagy szilikon formába öntjük és kb 30 perc alatt közepes hőmérsékleten megsütjük. A tetejére szórhatunk parmezán sajtot is. Nagyon ízletes sült csirkével vagy akár magában is.
értékelés