-
fogászati szakasszisztens
-
Csemegés , hús pultos eladó , hentes
-
Takarító
-
sofőr
-
Nemzetközi kamionsofőr
-
Óvodai kertész
-
mérlegképes könyvelő
-
Porfestő
2024. 04. 22
-
German speaking Dispatcher / Service Coordinator @ ZaWin (Martin Engineering AG)
2024. 04. 26
-
Targoncavezető I Herceghalom
2024. 04. 26
-
Pénzforgalmi Munkatárs | Gödöllő
2024. 04. 26
-
Pénzforgalmi Munkatárs | 1066 Budapest, Oktogon Tér 3.
2024. 04. 26
-
Lakáshitel Értékesítési Tanácsadó | 1152 Budapest, Szentmihályi Út 131. (Pólus Center)
2024. 04. 26
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Vaníliafelfújt olasz módra
- 5 dkg liszt
- 5 dkg margarin
- 4 dl tej
- 3 tojás
- 5 dkg cukor
- fél rúd vanília.
A vaníliafelfújt elkészítése:
A vajat habosra keverjük, hozzáadjuk a lisztet, és a cukrot, majd jól elkeverjük. a vaníliarúddal felforralt tejjel elkeverjük, simára keverjük, majd ismét felforraljuk. Levesszük a tűzről, kihűtjük, majd egyenként elkeverjük a tojássárgákkal. Végül hozzáadjuk a csipet sóval és cukorral keményre felvert tojásfehérjét. Margarinnal kikent, liszttel behintett pudingformába öntjük, és alufóliával letakarva, sütőben, vízfürdőben 25 percig sütjük. A formából kiborítjuk, vaníliamártással, gyümölcsökkel tálaljuk.
értékelés