-
Épületgépészeti Munkalehetőség
-
karbantartó
-
Reptéri adminisztrátor és rakodó
-
Tejelő szarvasmarha telep- Műszakvezetői állás
-
takarító
-
Futár
-
Irodavezető
-
Gépkezelő
2024. 09. 18
-
Senior kiemelt lakossági banki tanácsadó (Vecsési fiók)
2024. 09. 19
-
Éttermi Munkatárs | Székesfehérvár
2024. 09. 19
-
Automatizálási technikus - Sopron
2024. 09. 19
-
Mechanikus karbantartó - Sopron
2024. 09. 19
-
Általános karbantartó (villanyszerelő végzettséggel) - Tatabánya
2024. 09. 19
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Vaníliafelfújt olasz módra
- 5 dkg liszt
- 5 dkg margarin
- 4 dl tej
- 3 tojás
- 5 dkg cukor
- fél rúd vanília.
A vaníliafelfújt elkészítése:
A vajat habosra keverjük, hozzáadjuk a lisztet, és a cukrot, majd jól elkeverjük. a vaníliarúddal felforralt tejjel elkeverjük, simára keverjük, majd ismét felforraljuk. Levesszük a tűzről, kihűtjük, majd egyenként elkeverjük a tojássárgákkal. Végül hozzáadjuk a csipet sóval és cukorral keményre felvert tojásfehérjét. Margarinnal kikent, liszttel behintett pudingformába öntjük, és alufóliával letakarva, sütőben, vízfürdőben 25 percig sütjük. A formából kiborítjuk, vaníliamártással, gyümölcsökkel tálaljuk.
értékelés