-
Főkönyvi könyvelő
-
Árukiadó - raktáros kollégát keresünk
-
Kőműves, Gipszkartonos, Vízvezeték szerelő Álláslehetőség
-
KERESKEDELMI MUNKATÁRS
-
Autómosó
-
Kompresszor és vákuumszivattyú szerviztechnikus/karbantartó
-
TELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLATI MUNKATÁRS
-
Konyhai kisegítő, csomagoló munka nyugdíjasoknak (WHC07614)
2022. 05. 14
-
Hegesztő (WHC01783)
2022. 05. 13
-
Kitting műszakvezető
2022. 05. 13
-
Repülőtéri poggyászkocsi rendező munkatárs - Liszt Ferenc Repülőtér (BP_II_020405)
2022. 05. 16
-
Szerszámelőkészítő-Nagykanizsa (AIDe_2021_10_01_01)
2022. 05. 16
-
Targoncakezelő munkatárs - Nagykanizsa (NK_II_012403)
2022. 05. 16
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Ebben a nagy melegben könnyű desszertekre vágyunk. Nagyszerű finomság a vaníliafelfújt, mert gyümölcsökkel tálalhatjuk, könnyű elkészíteni, és ha édesítővel készítjük, akkor a kalóriáktól sem kell tartanunk.
Vaníliafelfújt olasz módra
![]() |
- 5 dkg liszt
- 5 dkg margarin
- 4 dl tej
- 3 tojás
- 5 dkg cukor
- fél rúd vanília.
A vaníliafelfújt elkészítése:
A vajat habosra keverjük, hozzáadjuk a lisztet, és a cukrot, majd jól elkeverjük. a vaníliarúddal felforralt tejjel elkeverjük, simára keverjük, majd ismét felforraljuk. Levesszük a tűzről, kihűtjük, majd egyenként elkeverjük a tojássárgákkal. Végül hozzáadjuk a csipet sóval és cukorral keményre felvert tojásfehérjét. Margarinnal kikent, liszttel behintett pudingformába öntjük, és alufóliával letakarva, sütőben, vízfürdőben 25 percig sütjük. A formából kiborítjuk, vaníliamártással, gyümölcsökkel tálaljuk.