Amit a méregtelenítésről tudni kell

Lassan közeledik a tavasz, és ilyenkor az emberek jó része a testi és a lelki megújulás érdekében különféle praktikákat vet be. Sokan ilyenkor kezdenek bele egy új diétába, hogy még a strandszezon eljövetele előtt formába hozhassák magukat, míg mások méregtelenítő kúrákat tartanak.

Egy kis izgalom a mindennapokban

Úgy érzed, hogy kell egy kis pluszt vinni a mindennapok rutinjába? Kell valami, ami feldobja a szürke hétköznapokat? A régi lángolásra vágysz, felélesztenéd a tüzet, vagy éppen hogy fokoznád azt? Akkor maradj velünk, és tudd meg tőlünk, hogy mivel teheted igazán izgalmassá az éjszakákat!

Növényi italok tápanyagtartalma, beltartalmi értékei

Fontos figyelembe venni a növényi italok étrendbe illesztésénél, hogy fehérje- és aminosavbevitel szempontjából nem megfelelő helyettesítői a tehéntejnek. A legtöbb növényi ital jóval kisebb fehérjetartalommal rendelkezik mint a hagyományos tej, ez alól a szója a kivétel.

Növényi italok, tejpótlók - melyiket fogyasztod?

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különböző növényi alapú tejhelyettesítő italok. Több oka lehet annak, hogy valaki növényi italokat választ a tej helyett, például: vegán étrend és egyéb vegetáriánus irányzatok, divatdiéták követése, tejfehérjeallergia vagy tejcukorérzékenység fennállása, különböző állat- és környezetvédelmi elvek.

Máris kezdjük a karácsonyi diétát?

Brit kutatók szerint számtalan nő kezd november elején diétázni a szigetországban annak érdekében, hogy a karácsonyi időszakra megfelelő formába hozza magát. Igaz, az ünnep előtt fogyókúrázó nők jelentős része december végén egészen rövid idő alatt visszaszedi a leadott kilókat. 

Édenkertész válaszol

Paradicsom palántáim egyik napról a másikra elpusztulnak. Mit rontottam el?

A sűrűn vetett palántaállományban nedves, meleg körülmények között felléphet a palántadőlés nevű betegség.

Részletek »

Fotójáték

Legfrissebb fotó:

primula

Kvízjáték

Aktuális játékunk:

Jelenleg nincs még új játékunk!

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.
7763 Egerág, Kertész dűlő 595.