-
könyvelő, bérszámfejtő
-
takarító
-
Futár
-
Tejelő szarvasmarha telep- Agronómus állás
-
Könyvelő
-
Reptéri adminisztrátor és rakodó
-
Épületgépészeti Munkalehetőség
-
Hegesztőrobot-kezelő hollandiai munkavégzésre
2024. 09. 16
-
Munkafelvevő, Szerviz tanácsadó
2024. 09. 17
-
Műszaki Számlaellenőrzési És Pénzügyi Munkatárs | Budaörs
2024. 09. 17
-
Raktáros - Anyagkezelő (Fót)
2024. 09. 17
-
Quality Operátor (Fót)
2024. 09. 17
-
Terméktámogatási és AV rendszertervező munkatárs
2024. 09. 17
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Hatékony almatárolás - egyszerűen
- Ha van egy kis tétel almánk, a legjobb megoldás a hűtőben vagy a pincében tárolni. Ha a pince hőmérséklete nem
Hogyan tároljuk az almát? - A konténert mindenképp béleljük ki perforált (lyukacsos) műanyag szigetelőanyaggal, hogy az almák ne száradjanak ki.
- Ha egyszerű műanyag zacskót használunk szigetelőanyagként, ne felejtsünk el apró lyukakat szúrni rá, különben a normálisnál is hamarabb megromlanak az almák. De ha lehet, inkább kerüljük a hagyományos műanyag zacsikat!
- Sokan azt tanácsolják, hogy nagyobb mennyiségű alma tárolása esetén helyezzünk párásító készüléket a pincébe.
- Mi magunk is készíthetünk párásítót. Válasszunk le egy kisebb területet, majd akasszunk fel egy darab zsákvásznat úgy, hogy annak alsó vége belelógjon egy vízzel telt edénybe. Ezután állítsunk egy ventillátort a zsákvászon mögé, hogy az egész pincébe eljuttathassa a nyirkos levegőt.
- Azonban ne felejtsük el, hogy a ventillátor motorja (vagy akár a hagyományos párásító motorja is) képes elegendő hőt leadni ahhoz, hogy az almákat felmelegítse.
értékelés