-
Hentes
-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
Fűszer csomagolói állás teljes, rész munkaidőben
-
Fogászati asszisztens
-
Személy- és vagyonőr
-
ÁLTALÁNOS ASSZISZTENSI pozíció
-
Gépbeállító
2023. 09. 22
-
Pénzforgalmi Munkatárs | Hatvan
2023. 09. 22
-
Ingatlantanácsadó / ingatlanértékesítő
2023. 09. 22
-
CNC gépkezelő és betanított gépkezelő
2023. 09. 22
-
Főkönyvelő
2023. 09. 22
-
Telefonos ügyfélszolgálati diákmunka - Home office - Br. 1704 Ft / óra + Jelenléti bónusz
2023. 09. 22
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Cikkünkben felfedjük a helyes almatárolás titkait.Az almáknak -1 és 3ºC közti hőmérsékletre van szükségük, és akár plusz 5ºC is elegendő, hogy kétszer gyorsabban romoljanak.
Hatékony almatárolás - egyszerűen
- Ha van egy kis tétel almánk, a legjobb megoldás a hűtőben vagy a pincében tárolni. Ha a pince hőmérséklete nem
Hogyan tároljuk az almát? - A konténert mindenképp béleljük ki perforált (lyukacsos) műanyag szigetelőanyaggal, hogy az almák ne száradjanak ki.
- Ha egyszerű műanyag zacskót használunk szigetelőanyagként, ne felejtsünk el apró lyukakat szúrni rá, különben a normálisnál is hamarabb megromlanak az almák. De ha lehet, inkább kerüljük a hagyományos műanyag zacsikat!
- Sokan azt tanácsolják, hogy nagyobb mennyiségű alma tárolása esetén helyezzünk párásító készüléket a pincébe.
- Mi magunk is készíthetünk párásítót. Válasszunk le egy kisebb területet, majd akasszunk fel egy darab zsákvásznat úgy, hogy annak alsó vége belelógjon egy vízzel telt edénybe. Ezután állítsunk egy ventillátort a zsákvászon mögé, hogy az egész pincébe eljuttathassa a nyirkos levegőt.
- Azonban ne felejtsük el, hogy a ventillátor motorja (vagy akár a hagyományos párásító motorja is) képes elegendő hőt leadni ahhoz, hogy az almákat felmelegítse.
értékelés