116. 7 tipp, hogy varázslatos legyen a kerted a nyári hőségben is
Egészséges és élénk színekben pompázó kertet szeretnél a forró nyári időszakban is? Csak figyelj oda az alábbi 7 egyszerű lépésre, és növényeid garantáltan meghálálják a törődést!
Egészséges és élénk színekben pompázó kertet szeretnél a forró nyári időszakban is? Csak figyelj oda az alábbi 7 egyszerű lépésre, és növényeid garantáltan meghálálják a törődést!
A lazac elkészítése a megfelelő alapanyag kiválasztásával kezdődik. Abban az esetben, ha lehetőségünk nyílik a választásra, preferáljuk inkább a friss lazacot a fagyasztott áruval szemben. A friss halat egyrészt jóval könnyebb lesz elkészíteni, másrészt pedig a végeredmény is sokkal intenzívebb kulináris élménnyel fog gazdagítani minket.
Aszalt paradicsomot házilag nagyon könnyen tudunk készíteni. Csak egy süttő, pici fűszer és olívaolaj kell hozzá!
A fűszernövények segítségével valódi varázslatot hajthatunk végre a konyhában, hiszen a megfelelő ízű és illatú finomságokat használva elképesztő ízeket tudunk előcsalogatni, legyen szó főételről, húsos fogásokról, köretekről vagy akár desszertekről.
Az apróbb szemű eperből könnyedén főzhetünk darabos eperlekvárt. Még passzírozni sem kell, és a fehé bortól igazán különleges lesz az íze.