2571. Hogyan égessünk még több zsírt? - 3. rész
Nézzük meg, hogy a bemutatott gyakorlatokon kívül még mit lehet tenni annak érdekében, hogy zsírt égessük.Többek között arról is szó lesz, hogy jó-e éhgyomorral edzeni vagy sem.
Nézzük meg, hogy a bemutatott gyakorlatokon kívül még mit lehet tenni annak érdekében, hogy zsírt égessük.Többek között arról is szó lesz, hogy jó-e éhgyomorral edzeni vagy sem.
Bár néhány súlycsökkentő és fitnesz ötlet nem épp úgy terjedt el, ahogy arra számítottunk, de kétség kívül a legújabb zsírégető kritérium alapja az, hogy mennyi energiát fejtünk ki a fizikai aktivitás során, legyen szó szervezett edzésről vagy lazító jellegű tevékenységről.
Cikkünkben bemutatjuk lépésről-lépésre, hogy hogyan végezhetünk hatékony köredzéseket súlyzók segítségével. Tanuljuk meg mi is ezeket a gyakorlatokat!
Ha szeretünk kertészkedni, a sztívia megjutalmazza erőfeszítéseinket. Míg a legtöbben nem tudunk cukornádat vagy cirkot termeszteni a kertünkben, addig több sztívia fajta is szépen beillik a kertünkbe.
Sztívia magot csak ritkán lehet kapni, mivel nehezen csírázik, így általában palántákat használnak. A sztívia palántákat viszont könnyen meg lehet rendelni. Nézzük, hogyan is kezdjünk hozzá!
Egy kicsit valóban késő van, de szerintem még nyugodtan elültethet a hétvégén néhány krókusz, tulipán, nárcisz hagymát. A mostani kellemes időjárás pont alkalmas erre. <p> Ha a tavasznál korábban virágzó hagymásokat szeretne, akkor a következő cikket ajánlom:
Próbáljon meg kerti címtárunk tagjai közül árajánlatot kérni, ezt megteheti a következő címen: <p>http://www.edenkert.hu/index.php?menu=szaknevsor
Bár most nincs itt az átültetési szezon, de ilyen esetben érdemes átültetni a növényt és megszabadítani a lakótársaktól. A föld nagy részét el kell távolítani, óvatosan, hogy a gyökeres minél kevésbé sérüljenek.
A póráhagyma magvetésének fő szezonja a március, a telet inkább csak a téli fajták (pl. Tétényi áttelelő, Carentan, Platina) vészelik át biztonságosan. Ha ilyet ültetett, nyugodtan maradhat a földben. A magszárképződést a 4-8 hétig tartó 4-6 °C-os hőmérséklet váltja ki. Ha kellően megvastagodott, folyamatosan fogyasztható.
Ha nagyméretű dézsáról van szó, ami akár a minusz 20 fokban sem fagy át teljesen, akkor nyugodtan kinn hagyható a szabadban. Ha kicsi cserépben van a szamóca, érdemesebb fagymentes, de hűvös, világos helyre vinni a növényt, és ritkább öntözéssel ott átteleltetni.