451. Paradicsom érlelése: íme a nagyi trükkje, hogyan gyorsíthatod meg!
A nagymamám ezzel a trükkel gyorsította fel egyszerűen házilag, hogy legyen már júliusban is friss lecsó.
A nagymamám ezzel a trükkel gyorsította fel egyszerűen házilag, hogy legyen már júliusban is friss lecsó.
Az urbanizáció korában, ahol az életterünk egyre inkább a beton dzsungelek közé szorul, sokan éreznek vágyat arra, hogy kapcsolatba lépjenek a természettel és saját kezűleg teremtsék meg élelmiszerüket.A városi kertészkedés nem csupán divathullám vagy egyszerű hobbitevékenység; ez egy életmód, amely lehetővé teszi, hogy friss és egészséges élelmiszerekkel lássuk el magunkat, miközben csökkentjük ökológiai lábnyomunkat.Azonban a városi környezet sajátos kihívásokkal is jár: hogyan termeszthetünk zöldségeket korlátozott terekben, milyen zöldségeket válasszunk, és hogyan biztosíthatjuk növényeink egészséges növekedését?Ebben a cikkben lépésről lépésre vezetünk végig a városi kertészkedés rejtelmein, és megmutatjuk, hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbb zöldségeket kis kertekbe vagy akár erkélyekre és teraszokra.
Trükkök, mire kell figyelni, ha padlizsánt termesztünk a konyhakertben.
Sokak szerint a paradicsombefőzés alfája és omegája a passzírozás. Mutatunk ennél egy jóval egyszerűbb és gyorsabb módszert!
Több mint 10 év elteltével új felállásban tér vissza a képernyőre a Green Team, vagyis a Spektrum Home saját gyártású kertészkedős műsora. McMenemy Márk társa ezúttal Szomoru Mikós kertészmérnök, akivel közvetlen, szórakoztató, ugyanakkor informatív formában járják körbe közös szenvedélyüket, az ökológiai kertészkedést.