-
Kertigép Értékesítő
-
FUVARSZERVEZŐ DISZPÉCSER (MÉLYÉPÍTŐ CÉG, FÖLDMUNKA, ÚTÉPÍTÉS)
-
Műszaki mérnök, technikus
-
mérlegképes könyvelő
-
Csemegés , hús pultos eladó , hentes
-
fogászati szakasszisztens
-
Takarító
-
Porfestő
2024. 04. 22
-
Splunk Security Engineer @ Deutsche Telekom IT Solutions Hungary
2024. 04. 26
-
Targoncavezető I Herceghalom
2024. 04. 26
-
Pénzforgalmi Munkatárs | Gödöllő
2024. 04. 26
-
Pénzforgalmi Munkatárs | 1066 Budapest, Oktogon Tér 3.
2024. 04. 26
-
Lakáshitel Értékesítési Tanácsadó | 1152 Budapest, Szentmihályi Út 131. (Pólus Center)
2024. 04. 26
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Tepsiben sült csirkés makaróni saláta
Hozzávalók:
- Kb. 225 gramm makaróni (2 csésze)
- 3,5– 4 csésze főtt csirkehús, kockára, vagy szeletekre vágva
- 1/3 csésze aprított, pirított mandula
- 1 evőkanál citromlé
- 1 teáskanál reszelt citromhéj
- 1,5 csésze feldarabolt sajt (kb. 225 gramm)
- 2 teáskanál fűszerezett só
- 1/2 teáskanál bors
- 1 1/4–1 1/2 csésze majonéz
- Apróra vágott friss petrezselyem (ízlés szerint)
A csirkés makaróni saláta elkészítése:
- A tésztát sós vízben főzzük meg, a csomagoláson jelzett ideig, majd szűrjük le.
- Egy nagy edényben keverjük hozzá a tésztához a csirkét, a mandulát, a citromlét, a citromhéjat, a sajtot, a sót, a borsot és a majonézt.
- Az egészet töltsük át egy kivajazott tűzálló edénybe, vagy tepsibe. 175 ˚C fokos sütőben 30 percig süssük.
- Ízlés szerint díszítsük apróra vágott petrezselyemmel.
- Ez a csirkés makaróni saláta recept 4–6 személyre elég.
értékelés