No SSO cookie

Levendula szívvel-lélekkel

Utolsó változtatás: 2012-11-27 | Első közzététel: 2012-11-27
(0/ 0)
Cikk nyomtatása » Cikk küldése »
Levendula szívvel-lélekkel
Levendulás szakácskönyv. Olyan finomságokat, mint például a fehér csokoládéleves levendulával, az illatos töltött őszibarack, a levendulás kávé és tej, a báránysült levendulafelhőben vagy a mediterrán mámor, ami egy pikáns citromkrémmel töltött, levendulavirággal ízesített aprósütemény.

Levendula szívvel-lélekkel
Magyarország első levendulás szakácskönyve

Halmos Monika, arany diplomás gasztronómus, számos szakácskönyv szerzője, a honi ehető virágok szakértője egy igazi kis kulináris csemegével jelentkezik, a levendula-rajongók kedvére: a könyv csupa-csupa levendulás receptet és ínycsiklandó fotókat tartalmaz a levestől a süteményekig, italt, húsételt, desszerteket.

levenduls_knyv_borito

 

Olyan finomságokat, mint például a fehér csokoládéleves levendulával, az illatos töltött őszibarack, a levendulás kávé és tej, a báránysült levendulafelhőben vagy a mediterrán mámor, ami egy pikáns citromkrémmel töltött, levendulavirággal ízesített aprósütemény. A szerző a levendulavirág konyhai felhasználásának minden részletére kitér: hogyan használjuk fel frissen, hogyan tartósíthatjuk a levendulaszegény időkre. Apró trükkökkel, tanácsokkal látja el az olvasót, amikkel a konyhai folyamatokat egyszerűbbé, az ételeket még finomabbá és ellenállhatatlanná tudjuk tenni. A receptes könyvben nem csak desszerteket és süteményeket találunk, hanem leveseket, főételeket, italokat, sós ételeket, és ötleteket a levendulás befőzéshez is. Egy egész levendulás menüt is összeállíthatunk belőlük, a receptek segítségével a levendula virága az élménygasztronómia meghatározó részévé válhat! Minden receptet hangulatos profi fotó illusztrál, így már kézbe venni is öröm a művet, amelyet Domonkos atya, tihanyi bencés szerzetes ajánl az olvasók figyelmébe.

A könyv maga nemében egyedülálló, egy igazi kis kincsesláda, kivitele elegáns, reprezentatív. Gazdag tartalma mellett ünnepi alkalomra, ajándékozásra is kitűnő, nem mindennapi kiadvány. A szerző neve is biztosíték a könyv magas színvonalára és sikerére.

Rózsakunyhó Alkotóműhely
Halmos Monika
+36-309647144
www.rozsakunyho.hu
info@halmosmonika.hu

A levendulás szakácskönyv ára: 1600 Ft+ postaköltség
Megrendelhető: info@ehetovirag.hu, +3630-9647144
Lehetőség van újra a Varázslatos virágízek c. könyv megrendelésére is, amelynek ára 3000 Ft (+ postaköltség), a két könyv együtt pedig csak 4000 Ft+ (postaköltség!)
A könyv mellé a receptek elkészítéséhez levendulás cukor és só is rendelhető, valamint különleges levendulás ajándékcsomagok! Ezekről bővebben itt.


Szólj Te is hozzá!