Pangasiusfilé elkészítése
A pangasius vagyis cápaharcsa egy trópusi ámde édesvízi halfajta, amit azért fontos megjegyezni, mert általában minden szupermarketben a „tonhal” fakkban található a sütőhekkek, és ilyen-olyan más tengeri halfilék mellett, könnyen léprecsalva ezzel a tengeri halra vágyó háziasszonyt.

Lássuk, hogyan készítsük el a pangasius filét Kaldenekker György mesterszakáccsal!

 

 

Megosztás

Édenkertész válaszol

Van egy 3 éves mikulás virágom. kicsit felkopaszodott, de még mindig szép. Hogyan metszem?

Nyugodtan vágja vissza a hajtásokat 15 cm-es magasságban. . .

Részletek »

Fotójáték

Legfrissebb fotó:

Április elsején

Kvízjáték

Aktuális játékunk:

Jelenleg nincs még új játékunk!

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

2600 Vác, Cserhát u. 13.
1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.