-
fogászati szakasszisztens
-
Óvodai kertész
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Csemegés , hús pultos eladó , hentes
-
sofőr
-
Kertigép Értékesítő
-
VILLAMOSIPARI TECHNIKUS - IPARI VILLANYSZERELŐ – VEZÉRLÉS TECHNIKUS
-
Porfestő
2024. 04. 22
-
German speaking Dispatcher / Service Coordinator @ ZaWin (Martin Engineering AG)
2024. 04. 26
-
Targoncavezető I Herceghalom
2024. 04. 26
-
Pénzforgalmi Munkatárs | Gödöllő
2024. 04. 26
-
Pénzforgalmi Munkatárs | 1066 Budapest, Oktogon Tér 3.
2024. 04. 26
-
Lakáshitel Értékesítési Tanácsadó | 1152 Budapest, Szentmihályi Út 131. (Pólus Center)
2024. 04. 26
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A fokhagymakrémleves receptje:
Hozzávalók:
- 1/2 fej fokhagyma
- 10 g vaj
- 4 dl zöldségleveslé
- 1 dl tejszín
- 1 dl fehérbor (száraz)
- 3 szelet kenyér (pirított)
- feketebors (őrölt)
- petrezselyemzöld (friss, aprított)
- só
A fokhagymakrémleves elkészítése:
Tisztítsuk meg a fokhagymát és vágjuk a gerezdeket kisebb darabokra. Olvasszuk meg a vajat egy lábosban és pirítsuk meg benne a fokhagymát. Öntsük fel a borral és a zöldségleveslével. Főzzük 20 percig. Tegyünk bele a darabokra tört pirított kenyeret és főzzük még pár percig. Turmixoljuk krémesre a levest.
Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, adjunk hozzá tejszínt. Forraljuk fel a levest még egyszer, szórjuk meg petrezselyemmel. Tálaljuk a fokhagymakrémlevest pirított kenyérkockákkal, vagy kivájt cipóban.
értékelés