-
Autómosó
-
Eladó
-
Munkatársat keresünk Mérlegképes könyvelő pozícióba.
-
Kompresszor és vákuumszivattyú szerviztechnikus/karbantartó
-
Betonmixeres Sofőr
-
KERESKEDELMI MUNKATÁRS
-
TELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLATI MUNKATÁRS
-
Konyhai kisegítő, csomagoló munka nyugdíjasoknak (WHC07614)
2022. 05. 14
-
Hegesztő (WHC01783)
2022. 05. 13
-
Kitting műszakvezető
2022. 05. 13
-
Repülőtéri poggyászkocsi rendező munkatárs - Liszt Ferenc Repülőtér (BP_II_020405)
2022. 05. 16
-
Szerszámelőkészítő-Nagykanizsa (AIDe_2021_10_01_01)
2022. 05. 16
-
Targoncakezelő munkatárs - Nagykanizsa (NK_II_012403)
2022. 05. 16
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A fokhagymakrém leves nagyon ízletes és könnyen elkészíthető étel. Aki szereti, az ette már tejszínnel a tetején, sajtos pirítóssal, de vannak helyek, ahol kaláccsal tálalják. Mi most kiválasztottuk a kedvenc fokhagymakrém leves receptünket.
A fokhagymakrémleves receptje:
![]() |
Hozzávalók:
- 1/2 fej fokhagyma
- 10 g vaj
- 4 dl zöldségleveslé
- 1 dl tejszín
- 1 dl fehérbor (száraz)
- 3 szelet kenyér (pirított)
- feketebors (őrölt)
- petrezselyemzöld (friss, aprított)
- só
A fokhagymakrémleves elkészítése:
Tisztítsuk meg a fokhagymát és vágjuk a gerezdeket kisebb darabokra. Olvasszuk meg a vajat egy lábosban és pirítsuk meg benne a fokhagymát. Öntsük fel a borral és a zöldségleveslével. Főzzük 20 percig. Tegyünk bele a darabokra tört pirított kenyeret és főzzük még pár percig. Turmixoljuk krémesre a levest.
Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, adjunk hozzá tejszínt. Forraljuk fel a levest még egyszer, szórjuk meg petrezselyemmel. Tálaljuk a fokhagymakrémlevest pirított kenyérkockákkal, vagy kivájt cipóban.