-
Bútorasztalos
-
Kártevőirtó
-
Konyhai kisegítő
-
szövő és varró szakmunkást keresünk
-
VILLAMOSIPARI TECHNIKUS - IPARI VILLANYSZERELŐ – VEZÉRLÉS TECHNIKUS
-
sofőr
-
Regisztrált mérlegképes könyvelő IX.ker.
-
Robothegesztő gépkezelő
2024. 03. 12
-
Hulladékgazdálkodási feladatokat ellátó ügyintéző
2024. 03. 19
-
Php Fejlesztő
2024. 03. 19
-
Nehézgép kezelő
2024. 03. 19
-
Fűrészgép kezelő
2024. 03. 19
-
Villanyszerelő / Műszerész
2024. 03. 19
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A házi paradicsomleves készítése
Hozzávalók:
-
- 3dl víz
- rizs
- só
- cukor ízlés szerint
Elkészítése:
A paradicsom levét a vízzel összeöntjük és feltesszük főni. Mikor felforrt, hozzá adjuk a rántást , és a fűszereket. Fontos, hogy a paradicsomlevest meg nem pirított fehér rántással
( forró olajba, csapott kanál liszt) készítsük el. A rizst külön vízbe főzzük meg, ne a paradicsomlevesben főjjön meg. Sót, cukrot, ízlés szerint tegyünk bele. Ha elkészült, néhány kanál tejfölt is adhatunk hozzá.
értékelés