-
Tejelő szarvasmarha telep- telepi munkás
-
Óvodapedagógus
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Adminisztrátor, kapcsolattartó
-
takarító
-
Kőműves
-
Hentes, konyhamészáros
-
CNC operátor / programozó
2024. 08. 30
-
Job in Germany: Informatiker (m / w / d) im Business Continuity Management
2024. 09. 15
-
Autószerelő
2024. 09. 13
-
Job in Germany: Network Administrator or IT System Administrator (m / f / d)
2024. 09. 15
-
Személy-és vagyonőr
2024. 09. 15
-
Ügyfélkapcsolati menedzser
2024. 09. 15
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A házi paradicsomleves készítése
Hozzávalók:
-
- 3dl víz
- rizs
- só
- cukor ízlés szerint
Elkészítése:
A paradicsom levét a vízzel összeöntjük és feltesszük főni. Mikor felforrt, hozzá adjuk a rántást , és a fűszereket. Fontos, hogy a paradicsomlevest meg nem pirított fehér rántással
( forró olajba, csapott kanál liszt) készítsük el. A rizst külön vízbe főzzük meg, ne a paradicsomlevesben főjjön meg. Sót, cukrot, ízlés szerint tegyünk bele. Ha elkészült, néhány kanál tejfölt is adhatunk hozzá.
értékelés