-
Irodavezető (munkaerő-kölcsönzés) - Szombathely
-
Autófényező
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
Óvodapedagógus
-
Értékesítési vezető - Budapest
-
Kőműves
-
karbantartó
-
Szerelők
2025. 01. 20
-
Raktáros | Tihany
2025. 01. 24
-
Gyártástámogató plc mérnök (3223)
2025. 01. 25
-
System Engineer Technical Service
2025. 01. 26
-
Service Delivery Manager - Senior (REF3418A)
2025. 01. 26
-
Service Delivery Manager - Senior (REF3418A)
2025. 01. 26
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A házi paradicsomleves készítése
Hozzávalók:
-
- 3dl víz
- rizs
- só
- cukor ízlés szerint
Elkészítése:
A paradicsom levét a vízzel összeöntjük és feltesszük főni. Mikor felforrt, hozzá adjuk a rántást , és a fűszereket. Fontos, hogy a paradicsomlevest meg nem pirított fehér rántással
( forró olajba, csapott kanál liszt) készítsük el. A rizst külön vízbe főzzük meg, ne a paradicsomlevesben főjjön meg. Sót, cukrot, ízlés szerint tegyünk bele. Ha elkészült, néhány kanál tejfölt is adhatunk hozzá.
értékelés