Főzzünk együtt! - Spenótos hal Könnyű elkészíteni és igazi ínyencség még azoknak is, akik amúgy nem lelkesednek a spenótért. Vagy a halért. így együtt azonban teljesen más. Valami ínyencség. RÉSZLETEK
Tartósítás vegyszer nélkül Nagyon lényeges kérdés, hogy hogyan tartósítsuk a gyümölcsöket, zöldségeket? Ne dobálhatunk mindent a fagyasztóba, mert ott eláll egy darabig, hiszen több élelmiszer nagyon sokat veszít az élvezeti értékéből a fagyasztás után. RÉSZLETEK
Sült zöldséges penne: Kaldeneker kitálal - videórecept Ha unod már a mindennapi olasz tésztát, akkor hagyd magad rábeszélni erre az extravagáns receptre. Most megmutatjuk, hogy nem minden tésztaféle hizlaló és egészségtelen. RÉSZLETEK
Narancsos libacomb céklakörítéssel: Kaldeneker kitálal - videórecept Újra előkerülnek a rég elfeledett ételek, ám egészen új köntösbe burkolóztak. Most például libaköntösbe. Még a cékla is libabőrös lesz tőle. RÉSZLETEK
Ünnepi előétel: lazactatár avokádókrémmel: Kaldeneker kitálal - videórecept Különleges, nyers lazacból készülő tatárcsemege. Kaldeneker György kivégez egy lazacot és mesés ételt farag belőle! Nézd meg videón! RÉSZLETEK
Valentin napi finomság: aszalt paradicsomos kenyértekercs Mit kezdhetünk pár darab napon szárított mézédes paradicsommal, kevéske liszttel és jófajta olívaolajjal? Kaldeneker György most jól megmutatja! RÉSZLETEK
Szerelmi torta: Kókuszos répakuglóf Bizony, Kaldeneker a répával nem viccel, ez itt most komoly: jött, főzött ezerrel és hátrahagyta a világ egyik legkülönlegesebb kuglófját. RÉSZLETEK
Gyömbéres-szójás párolt hal: Kaldeneker kitálal - videórecept A Vietnámból származó Pangasius filé (magyarul cápaharcsa) szálkamentessége és enyhe halíze miatt jól fűszerezhető, könnyen elkészíthető halféleség. Kaldeneker György most szójaszósszal, gyömbérrel ízesíti. RÉSZLETEK
Vaníliás kagyló metélt tésztával: Kaldeneker kitálal - videórecept Új-zélandi zöld kagylóból és indonéz vaníliababból készít egzotikus, gyors tésztaételt Kaldeneker György, az édenkert.hu kedvenc szakácsa. RÉSZLETEK
Tavaszi borjúragu: Kaldeneker kitálal - videórecept A borjú húsa több vizet és fehérjét, de kevesebb zsiradékot tartalmaz, ezért íze finomabb, egészségesebb, mint a felnőtt marháé. Friss zöldségekkel és fűszernövényekkel ideálisan párosítható. RÉSZLETEK
Milyen a Bombay macska? A Bombay macskát az indiai Bombay nevű városról nevezték el (a mai Mumbai-ról). Kimondottan úgy tenyésztették ki, hogy fényes fekete bundájával, hatalmas rézszínű vagy sárga szemeivel egy egzotikus ragadozóra emlékeztessen. RÉSZLETEK
Koprofágia: miért eszi meg a kutya a székletét? Egyes kutyák különösen szeretik a növényevők ürülékét, mint például a nyulakét, őzekét és a lovakét. Mások szeretik kitakarítani a macska almát, és vannak olyan kutyák is, amelyek kizárólag fagyott kutyaürüléket esznek. RÉSZLETEK
Jelek, amik hasnyálmirigy-gyulladásra utalnak a kutyádnál A kutyáknál kialakuló hasnyálmirigy-gyulladás gyakran a túlsúly, a túletetés következménye, de hogyan vehetjük észre, mik a tünetek? RÉSZLETEK