Szerelmi torta: Kókuszos répakuglóf Bizony, Kaldeneker a répával nem viccel, ez itt most komoly: jött, főzött ezerrel és hátrahagyta a világ egyik legkülönlegesebb kuglófját. RÉSZLETEK
Gyömbéres-szójás párolt hal: Kaldeneker kitálal - videórecept A Vietnámból származó Pangasius filé (magyarul cápaharcsa) szálkamentessége és enyhe halíze miatt jól fűszerezhető, könnyen elkészíthető halféleség. Kaldeneker György most szójaszósszal, gyömbérrel ízesíti. RÉSZLETEK
Vaníliás kagyló metélt tésztával: Kaldeneker kitálal - videórecept Új-zélandi zöld kagylóból és indonéz vaníliababból készít egzotikus, gyors tésztaételt Kaldeneker György, az édenkert.hu kedvenc szakácsa. RÉSZLETEK
Tavaszi borjúragu: Kaldeneker kitálal - videórecept A borjú húsa több vizet és fehérjét, de kevesebb zsiradékot tartalmaz, ezért íze finomabb, egészségesebb, mint a felnőtt marháé. Friss zöldségekkel és fűszernövényekkel ideálisan párosítható. RÉSZLETEK
Kókuszos rák-curry: Kaldeneker kitálal - videórecept Előkészületek: olvasszuk ki, fejezzük le, majd szabadítsuk meg páncéljától a mélyhűtött Black Tiger rákot. Boncolás után kezdődhet a főzőcske! RÉSZLETEK
Spenótos szépia: Kaldeneker kitálal - videórecept Mediterrán tengerparti fíling: bébi szépia - magyarul - tintahal a terítéken. Kaldeneker György bemutatja, hogyan lesz a tízlábú tengeri herkentyűből ínyenc vacsora. RÉSZLETEK
Vargányás tészta: Kaldeneker kitálal - videórecept Az egyik legkedveltebb csemegegombából a vargányából készít Kaldeneker György egyszerű, de annál ízletessebb fogást. RÉSZLETEK
Zöldséges báránycsülök: Kaldeneker kitálal - videórecept Ha már a csülök puhulni kezd, tegyünk a párolóléhez csíkokra vágott sárgarépát, karalábét, cukkínit, paprikát, kanalazzunk rá a fokhagymás paradicsomszószból, fedjük le és pároljuk még tíz percig. RÉSZLETEK
Avokádós ráksaláta: Kaldeneker kitálal - videórecept A salátához vágjuk kétfelé az avokádót, vegyük ki a magját, kanalazzuk ki a húsát. Tegyük hozzá a rákhúst, tegyük rá a majonézt, a mustárt és a joghurtot. RÉSZLETEK
Spárgával töltött lepényhal: Kaldeneker kitálal - videórecept A spárgával töltött lepényhal fenséges eledel és még egészséges is - állítja Kaldeneker György, tévészakács; márpedig ő csak tudja. RÉSZLETEK