-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
Személy és vagyonőr állás
-
Adminisztrátor
-
szerelő - motorcsónak szerviz
-
Jogi asszisztens
-
Hegesztő,Lakatos,Villanyszerelő,Víz-gáz-fűtésszerelő
-
Iskolatitkár
-
Ügyfélkapcsolati Munkatárs
2023. 01. 31
-
Karbantartó mérnök - Méréstechnika
2023. 02. 01
-
termelési tolmács-operátor
2023. 01. 31
-
Engineering Team Lead (Offer&Hire Team)
2023. 02. 01
-
DevOps and Cloud Engineer
2023. 02. 01
-
Karbantartó mérnök - Vezérléstechnika / általános elektronika
2023. 02. 01
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »

Tárkonyos-ánizsos pálinka
20 g ánizst zúzzunk össze kisebb mozsárban. Tíz francia tárkonyágat mossunk meg, majd itassuk le róluk a vizet. Tegyük a hozzávalókat egy üvegbe és öntsünk rájuk egy liternyi gabona pálinkát. Sötét helyen érleljük 1-3 hónapon keresztül az italt, míg szép zöld színt kap. Szűrjük le és töltsük dekoratív üvegcsékbe. Jótékony, enyhe hatású emésztést segítő szer.

Citromlikőr (limoncello)
Hámozzunk meg vékonyan 4-5 bio-citromot, tegyük a forgácsot egy üvegbe, majd öntsük fel fél liter vodkával. Hagyjuk állni legálabb 4 hétig, szűrjük le es adjuk hozzá a cukorszirupot. Egy csésze vízből ugyanennyi cukorral főzzünk szirupot, majd miután kihűlt, ízlésünk szerint állítsuk be a likőr édességet.

Marcipánlikőr
100 g marcipánt olvasszunk fel 100 ml meleg vízben, átszűrjük. Miután kihűlt hozzá keverünk 200 ml vodkát vagy fehér rumot. Jót tesz neki egy kis pihentetés.

A Herbáció, a népi gyógyreceptek-, és növényi alapú különleges házi receptek magazinja immár 13 éve folyamatosan kapható az újságárusoknál. Most a nyári szám mellett Zöldségparádé címmel különszámunk is megjelent, valamint a Növénybarát újság: a kerti tippek lapja.