-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
Gázvezeték és központi fűtés szerelő.
-
könyvelő
-
Ügyfél kapcsolattartó (szőlészeti-borászati) a Bí-bor-ász Kft.-nél , Dél-Dunántúl
-
Bérautó ügyintéző
-
Eladó/raktáros
-
Angliai munkak
-
Automatizálási mérnök
2022. 08. 17
-
Termeléstervező
2022. 08. 17
-
Senior Decision Support Analyst
2022. 08. 17
-
Könyvelő gyakornok - Eaton - Br. 1973 Ft / óra
2022. 08. 17
-
Pénzügyi elemző
2022. 08. 17
-
Software Senior Engineer - Java
2022. 08. 17
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »

Tárkonyos-ánizsos pálinka
20 g ánizst zúzzunk össze kisebb mozsárban. Tíz francia tárkonyágat mossunk meg, majd itassuk le róluk a vizet. Tegyük a hozzávalókat egy üvegbe és öntsünk rájuk egy liternyi gabona pálinkát. Sötét helyen érleljük 1-3 hónapon keresztül az italt, míg szép zöld színt kap. Szűrjük le és töltsük dekoratív üvegcsékbe. Jótékony, enyhe hatású emésztést segítő szer.

Citromlikőr (limoncello)
Hámozzunk meg vékonyan 4-5 bio-citromot, tegyük a forgácsot egy üvegbe, majd öntsük fel fél liter vodkával. Hagyjuk állni legálabb 4 hétig, szűrjük le es adjuk hozzá a cukorszirupot. Egy csésze vízből ugyanennyi cukorral főzzünk szirupot, majd miután kihűlt, ízlésünk szerint állítsuk be a likőr édességet.

Marcipánlikőr
100 g marcipánt olvasszunk fel 100 ml meleg vízben, átszűrjük. Miután kihűlt hozzá keverünk 200 ml vodkát vagy fehér rumot. Jót tesz neki egy kis pihentetés.

A Herbáció, a népi gyógyreceptek-, és növényi alapú különleges házi receptek magazinja immár 13 éve folyamatosan kapható az újságárusoknál. Most a nyári szám mellett Zöldségparádé címmel különszámunk is megjelent, valamint a Növénybarát újság: a kerti tippek lapja.