-
Hentes
-
Fogászati asszisztens
-
Fűszer csomagolói állás teljes, rész munkaidőben
-
Személy- és vagyonőr
-
ÁLTALÁNOS ASSZISZTENSI pozíció
-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
Laboratórium vezető
2023. 09. 22
-
Pénzforgalmi Munkatárs | Hatvan
2023. 09. 22
-
Ingatlantanácsadó / ingatlanértékesítő
2023. 09. 22
-
Targoncavezető- Nagykanizsa
2023. 09. 22
-
Ukrán nyelvű tolmács és oktató
2023. 09. 22
-
CNC 5-tengelyes marógép gépkezelő
2023. 09. 22
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »

Tárkonyos-ánizsos pálinka
20 g ánizst zúzzunk össze kisebb mozsárban. Tíz francia tárkonyágat mossunk meg, majd itassuk le róluk a vizet. Tegyük a hozzávalókat egy üvegbe és öntsünk rájuk egy liternyi gabona pálinkát. Sötét helyen érleljük 1-3 hónapon keresztül az italt, míg szép zöld színt kap. Szűrjük le és töltsük dekoratív üvegcsékbe. Jótékony, enyhe hatású emésztést segítő szer.

Citromlikőr (limoncello)
Hámozzunk meg vékonyan 4-5 bio-citromot, tegyük a forgácsot egy üvegbe, majd öntsük fel fél liter vodkával. Hagyjuk állni legálabb 4 hétig, szűrjük le es adjuk hozzá a cukorszirupot. Egy csésze vízből ugyanennyi cukorral főzzünk szirupot, majd miután kihűlt, ízlésünk szerint állítsuk be a likőr édességet.

Marcipánlikőr
100 g marcipánt olvasszunk fel 100 ml meleg vízben, átszűrjük. Miután kihűlt hozzá keverünk 200 ml vodkát vagy fehér rumot. Jót tesz neki egy kis pihentetés.

A Herbáció, a népi gyógyreceptek-, és növényi alapú különleges házi receptek magazinja immár 13 éve folyamatosan kapható az újságárusoknál. Most a nyári szám mellett Zöldségparádé címmel különszámunk is megjelent, valamint a Növénybarát újság: a kerti tippek lapja.