-
recepciós
-
karbantartó
-
takarító
-
Pénzügyi tanácsadó
-
Óvodapedagógus
-
Tejelő szarvasmarha telep- telepi munkás
-
Könyvelő
-
CNC maró / fúró programozó
2024. 09. 30
-
Laboráns | Tiszafüred
2024. 10. 07
-
Junior vagy Senior műszaki értékesítő - Építő / Építészmérnök végzettség - Versenyképes juttatási csomag!
2024. 10. 08
-
Kampánymenedzsment munkatárs - Miskolc
2024. 10. 08
-
Projektmérnök gyakornok
2024. 10. 08
-
Éjszakai recepciós
2024. 10. 08
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A cseresznyelekvár receptje
Hozzávalók:
- 1 kg cseresznye
- 40-50 dkg nádcukor
A cseresznyelekvár elkészítése
A cseresznyét megmossuk, kimagvazzuk, majd összeturmixoljuk. Ha nincs turmixgépünk, akkor végjuk négy felé a cseresznyéket. Ezután keverjük össze a nádcukorral, és állandó kevergetés mellett (lassú lángon), a forrástól számított 4 percig főzzük, majd sterilizált befőttesüvegekbe töltjük. Betöltés után azonnal lezárjuk, majd pár percre fejre fordítjuk és már kész is.
értékelés