-
Gázvezeték és központi fűtés szerelő.
-
Tanító
-
Takarítás
-
Angliai munkak
-
Takarító
-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
Szerkezet lakatos
-
Targoncavezető
2022. 08. 11
-
Internal Sales representative
2022. 08. 11
-
Szakács - Csorna
2022. 08. 11
-
Csőszerelő
2022. 08. 11
-
Értékesítői és E-Commerce munkatárs
2022. 08. 11
-
Villanyszerelő
2022. 08. 11
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Végre itt a cseresznye szezon! A cseresznyét már az ókorban az istenek eledeleként tartották számon ezért lássunk hozzá, és főzzünk isteni lekvárt belőle!
A cseresznyelekvár receptje
Hozzávalók:
- 1 kg cseresznye
- 40-50 dkg nádcukor
![]() |
A cseresznyelekvár elkészítése
A cseresznyét megmossuk, kimagvazzuk, majd összeturmixoljuk. Ha nincs turmixgépünk, akkor végjuk négy felé a cseresznyéket. Ezután keverjük össze a nádcukorral, és állandó kevergetés mellett (lassú lángon), a forrástól számított 4 percig főzzük, majd sterilizált befőttesüvegekbe töltjük. Betöltés után azonnal lezárjuk, majd pár percre fejre fordítjuk és már kész is.
értékelés