-
Tejelő szarvasmarha telep- telepi munkás
-
Műszaki mérnök, technikus
-
FUVARSZERVEZŐ DISZPÉCSER (MÉLYÉPÍTŐ CÉG, FÖLDMUNKA, ÚTÉPÍTÉS)
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Árúterítő, gépkocsivezető
-
mérlegképes könyvelő
-
Óvodai kertész
-
Porfestő
2024. 04. 22
-
Project Procurement Manager for Controls & Digitalization
2024. 04. 23
-
Contact Center Ügyfélszolgálati Tanácsadó I Budapest Ix.
2024. 04. 25
-
Teamlead IT-Business Solutions (w / m / x)
2024. 04. 26
-
PLC Programozó
2024. 04. 26
-
Online Editor for Client Portal and Website Trainee (REF2618G)
2024. 04. 26
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A cseresznyelekvár receptje
Hozzávalók:
- 1 kg cseresznye
- 40-50 dkg nádcukor
A cseresznyelekvár elkészítése
A cseresznyét megmossuk, kimagvazzuk, majd összeturmixoljuk. Ha nincs turmixgépünk, akkor végjuk négy felé a cseresznyéket. Ezután keverjük össze a nádcukorral, és állandó kevergetés mellett (lassú lángon), a forrástól számított 4 percig főzzük, majd sterilizált befőttesüvegekbe töltjük. Betöltés után azonnal lezárjuk, majd pár percre fejre fordítjuk és már kész is.
értékelés