-
Épületgépészet
-
Iskolatitkár
-
Dohánybolti eladó
-
konyhai kisegítő
-
Hegesztő,Lakatos,Villanyszerelő,Víz-gáz-fűtésszerelő
-
Jogi asszisztens
-
szerelő - motorcsónak szerviz
-
Csomagoló - Anyagmozgató | Bicske
2023. 02. 03
-
Magasépítésért felelős művezető (vasút)
2023. 02. 03
-
Targoncavezető
2023. 02. 02
-
Műszaki szakelőadó
2023. 02. 04
-
kereskedelmi vezető
2023. 02. 04
-
Gazdasági Adminisztrátor
2023. 02. 04
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Végre itt a cseresznye szezon! A cseresznyét már az ókorban az istenek eledeleként tartották számon ezért lássunk hozzá, és főzzünk isteni lekvárt belőle!
A cseresznyelekvár receptje
Hozzávalók:
- 1 kg cseresznye
- 40-50 dkg nádcukor
![]() |
A cseresznyelekvár elkészítése
A cseresznyét megmossuk, kimagvazzuk, majd összeturmixoljuk. Ha nincs turmixgépünk, akkor végjuk négy felé a cseresznyéket. Ezután keverjük össze a nádcukorral, és állandó kevergetés mellett (lassú lángon), a forrástól számított 4 percig főzzük, majd sterilizált befőttesüvegekbe töltjük. Betöltés után azonnal lezárjuk, majd pár percre fejre fordítjuk és már kész is.
értékelés