-
Camponába női eladót keresünk
-
Lovász állás
-
Fogászati asszisztens
-
Személy- és vagyonőr
-
Autószerelő
-
ÁLTALÁNOS ASSZISZTENSI pozíció
-
Fűszer csomagolói állás teljes, rész munkaidőben
-
Szerviz technikus
2023. 10. 02
-
Karbantartó
2023. 09. 29
-
Senior Accountant
2023. 10. 02
-
Adminisztratív irodai munka
2023. 10. 02
-
Szerviz technikus
2023. 10. 02
-
CDD Analyst- Fixed-term, Part-time
2023. 10. 02
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Végre itt a cseresznye szezon! A cseresznyét már az ókorban az istenek eledeleként tartották számon ezért lássunk hozzá, és főzzünk isteni lekvárt belőle!
A cseresznyelekvár receptje
Hozzávalók:
- 1 kg cseresznye
- 40-50 dkg nádcukor
![]() |
A cseresznyelekvár elkészítése
A cseresznyét megmossuk, kimagvazzuk, majd összeturmixoljuk. Ha nincs turmixgépünk, akkor végjuk négy felé a cseresznyéket. Ezután keverjük össze a nádcukorral, és állandó kevergetés mellett (lassú lángon), a forrástól számított 4 percig főzzük, majd sterilizált befőttesüvegekbe töltjük. Betöltés után azonnal lezárjuk, majd pár percre fejre fordítjuk és már kész is.
értékelés