-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
takarító
-
Óvodapedagógus
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
karbantartó
-
Fogtechnikus
-
Kőműves
-
Gyakornoki Nyílt Nap
2025. 01. 20
-
Ügyfélszolgálati munkatárs
2025. 01. 20
-
Gyógyszergyártó (mosó / töltő operátor)
2025. 01. 16
-
Villamosberendezés összeszerelő - Székesfehérvár
2025. 01. 20
-
Területi értékesítési munkatárs - Budapest
2025. 01. 20
-
Területi értékesítési munkatárs - Győr
2025. 01. 20
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Karfiolos korongok
Hozzávalók:
-
- 30 dkg darált hús ( mindegy milyen: lehet csirke, pulyka, sertés és marha is)
- 2 tojás
- zsemlemorzsa
- só
- bors
- piros paprika
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A megtisztított, feldarabolt karfiolt megfőzzük, majd összetörjük. A karfiol masszához hozzákeverjük a nyers, darált húst és a 2 tojást, és a fűszereket. Alaposan gyúrjuk össze a hozzávalókat, majd formázzunk belőle kis gombócokat és lapítsik el a tenyerünkkel. Forgassuk meg zsemlemorzsába, ahogyan a hagyományos vagdaltat. A korongokat bő, forró olajban süssük ki. Nagyon finom étel, ami körettel, főzelékkel, vagy csak önmagában salátával is kiváló.
értékelés