-
Csőszerelő szakmunkás
-
Eladó/raktáros
-
Takarító
-
Szerkezet lakatos
-
Tehergépkocsi veztő
-
Gázvezeték és központi fűtés szerelő.
-
Eladó/raktáros
-
Business Intelligence Expert-BI szakértő
2022. 08. 10
-
Soroksár - Eladó / Pénztáros - részmunkaidő
2022. 08. 10
-
Folyamatmérnök
2022. 08. 10
-
Targoncás rakodó ( légiárukezelő) - Liszt Ferenc Repülőtér (AIDe_2021_07_01_05)
2022. 08. 10
-
Remote Fullstack Software Developer
2022. 08. 10
-
Szerelő - forrasztó
2022. 08. 10
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Kiváló étel, salátával, főzelékhez, vagy csak úgy "nassolni". A karfiolos sült könnyű és ízletes, vegetáriánusoknak is ajánljuk, természetesen a készítésénél a hús helyett ők még több karfiolt használjanak.
Karfiolos korongok
Hozzávalók:
-
- 30 dkg darált hús ( mindegy milyen: lehet csirke, pulyka, sertés és marha is)
- 2 tojás
- zsemlemorzsa
- só
- bors
- piros paprika
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A megtisztított, feldarabolt karfiolt megfőzzük, majd összetörjük. A karfiol masszához hozzákeverjük a nyers, darált húst és a 2 tojást, és a fűszereket. Alaposan gyúrjuk össze a hozzávalókat, majd formázzunk belőle kis gombócokat és lapítsik el a tenyerünkkel. Forgassuk meg zsemlemorzsába, ahogyan a hagyományos vagdaltat. A korongokat bő, forró olajban süssük ki. Nagyon finom étel, ami körettel, főzelékkel, vagy csak önmagában salátával is kiváló.