-
Csemegés , hús pultos eladó , hentes
-
Takarító
-
Műszaki mérnök, technikus
-
sofőr
-
fogászati szakasszisztens
-
Nemzetközi gépjárműezető állás
-
Takarítónő/Házvezetőnő
-
Gépkezelő (pékség)
2024. 04. 19
-
Cluster Digital and Media Manager
2024. 04. 20
-
Éttermi Munkatárs
2024. 04. 19
-
Business Analyst - Budapest VI. kerület
2024. 04. 20
-
Festékbekeverő Operátor - Oroszlány
2024. 04. 20
-
Rendszertámogató mérnök (IT alkalmazásüzemeltető)
2024. 04. 20
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
2019. szeptember 11.
Nyár végén, mikor dúskálunk az alapanyagokban könnyedén elkészíthetjük az alábbi levesbetéteket télire a kertben található alapanyagokból. Az ötlet Harcsásné Annamáriától származik, egy Facebook csoportban találkoztam vele, és elkértem tőle a fotóit és ezt a szuper elképzelést.
Paprikába tölt petrezselyem, zeller és lestyán levelet, koktélparadicsomot és egyenként csomagolva mélyhűtőbe teszi, hogy télen csak egy mozdulattal a nyár ízeit csempészhessük a főztünkbe. Köszönjük Annamáris a hasznos trükköt, kipróbáljuk!
Levesbe jól jöhet még télen:
értékelés