-
Irodavezető (munkaerő-kölcsönzés) - Szombathely
-
Irodai ügyintéző/adminisztrátor
-
Bolti Eladó Pénztáros Állás
-
Területi értékesítési munkatárs - Budapest
-
óvodapedagógus
-
Óvodapedagógus
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Csőszerelő
2025. 02. 08
-
Contact Center Értékesítési Tanácsadó | Pécs
2025. 02. 11
-
Security Management Specialist for Vulnerability Managegement (REF3474Z)
2025. 02. 11
-
Transzferár asszisztens
2025. 02. 12
-
Fröccsöntő gépbeállító - Veresegyháza (BPV021101)
2025. 02. 11
-
Szakács
2025. 02. 11
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
2019. szeptember 11.

Nyár végén, mikor dúskálunk az alapanyagokban könnyedén elkészíthetjük az alábbi levesbetéteket télire a kertben található alapanyagokból. Az ötlet Harcsásné Annamáriától származik, egy Facebook csoportban találkoztam vele, és elkértem tőle a fotóit és ezt a szuper elképzelést.

Paprikába tölt petrezselyem, zeller és lestyán levelet, koktélparadicsomot és egyenként csomagolva mélyhűtőbe teszi, hogy télen csak egy mozdulattal a nyár ízeit csempészhessük a főztünkbe. Köszönjük Annamáris a hasznos trükköt, kipróbáljuk!

Levesbe jól jöhet még télen:
értékelés