-
Elektronikai műszerzés
-
Kertigép Értékesítő
-
Könyvelő asszisztens
-
sofőr
-
Értékesítési vezető
-
Takarító
-
Nemzetközi kamionsofőr
-
Porfestő
2024. 04. 22
-
German speaking Dispatcher / Service Coordinator @ ZaWin (Martin Engineering AG)
2024. 04. 26
-
Contact Center Ügyfélszolgálati Tanácsadó I Budapest Ix.
2024. 04. 25
-
Java fejlesztő (Német nyelvtudással) @ Profession Services
2024. 04. 26
-
Senior Software Engineer, Web @ Speechify
2024. 04. 26
-
Junior Legal Specialist @ Pronovix Hungary Kft.
2024. 04. 26
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A sajtok pácolásához nem kell más, mint pár darab jól zárható öblösüveg, néhány ág friss fűszernövény és kiváló minőségű, hidegen sajtolt olívaolaj.
Hogy mit is rejtünk a pácos üvegbe, azt egyéni ízlésünkre is lehet bízni. Vásároljunk a kedvenc sajtjainkból, ha könnyű nyári vacsorára vágyunk, szükségünk lesz mozarella sajtra, bazsalikomra és pár evőkanál pesztóra.
Kecskesajtokhoz fokhagymát, rozmaringot, fetához olajbogyót, oregánót és fokhagymát használjunk.
Érdemes játszani az ízekkel: nagyon finom, ha a fetát mentaágakkal ízesítjük, görögdinnyedarabokra kanalazva hűsítő salátát tudunk készíteni pár perc alatt.
Aki egzotikus élményekre vágyik, próbálja ki a korianderlevél, fokhagyma, reszelt zöldcitromhéj és a vékonyra felszeletelt chili-paprika ízesítést.
A pácolt sajtokat hűtőben pár napig kell érlelni, utána fel kell használni! |
A mozarella sajt pácolását érdemes bazsalikom |
Rozmaringgal érlelt kecskesajttal megtölthetünk |
Görögdinnye fetával és friss mentalevelekkel, |
Ehhez a tányér fűszeres sajthoz már csak uborka, paprika és paradicsom hiányzik |
A fűszeres sajtgolyókból percek alatt készíthetünk |
Mozarellagolyók olajbogyóval, friss, ropogós kenyérrel |