-
Betonelemgyártó-ács
-
Kereskedelmi vezető, félpótkocsi értékesítő
-
Masszőr Hölgy kolléganőt keresek Hévízi munkahelyre.
-
Traktoros (tolólapos)
-
Shop eladó
-
Tejelő szarvasmarha telep- Műszakvezetői állás
-
gipszkartonozás, szárazépítés
-
Targonca kezelő bizonyítvánnyal
2024. 07. 23
-
Gyártástámogató hegesztőmérnök
2024. 07. 26
-
Csoportvezető | Győr
2024. 07. 25
-
Operátor / árufeltöltő
2024. 07. 27
-
Quality Control Specialist
2024. 07. 27
-
Project Coordinator
2024. 07. 27
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
![Sajt a pácban - nyárias ízek](https://www.edenkert.hu/megeheztel/1356/kiskep/sajt-fuszerek-receptek-otletek.jpg)
A sajtok pácolásához nem kell más, mint pár darab jól zárható öblösüveg, néhány ág friss fűszernövény és kiváló minőségű, hidegen sajtolt olívaolaj.
Hogy mit is rejtünk a pácos üvegbe, azt egyéni ízlésünkre is lehet bízni. Vásároljunk a kedvenc sajtjainkból, ha könnyű nyári vacsorára vágyunk, szükségünk lesz mozarella sajtra, bazsalikomra és pár evőkanál pesztóra.
Kecskesajtokhoz fokhagymát, rozmaringot, fetához olajbogyót, oregánót és fokhagymát használjunk.
Érdemes játszani az ízekkel: nagyon finom, ha a fetát mentaágakkal ízesítjük, görögdinnyedarabokra kanalazva hűsítő salátát tudunk készíteni pár perc alatt.
Aki egzotikus élményekre vágyik, próbálja ki a korianderlevél, fokhagyma, reszelt zöldcitromhéj és a vékonyra felszeletelt chili-paprika ízesítést.
![]() |
A pácolt sajtokat hűtőben pár napig kell érlelni, utána fel kell használni! |
![]() |
A mozarella sajt pácolását érdemes bazsalikom |
![]() |
Rozmaringgal érlelt kecskesajttal megtölthetünk |
![]() |
Görögdinnye fetával és friss mentalevelekkel, |
![]() |
Ehhez a tányér fűszeres sajthoz már csak uborka, paprika és paradicsom hiányzik |
![]() |
A fűszeres sajtgolyókból percek alatt készíthetünk |
![]() |
Mozarellagolyók olajbogyóval, friss, ropogós kenyérrel |