-
Adminisztrátor
-
Minőségbiztosítási munkatárs
-
Kőműves, villany szerelő, víz-gáz-fűtés szerelő, nehézgépkezelő
-
Jogi asszisztens
-
Hegesztő,Lakatos,Villanyszerelő,Víz-gáz-fűtésszerelő
-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
szerelő - motorcsónak szerviz
-
Földmunkagép Szerelő / szerviztechnikus
2023. 01. 28
-
Senior Software Solution Designer for Open Sovereign Cloud - REF964D
2023. 01. 29
-
Üzemeltető műszerész
2023. 01. 26
-
Technical Administrator and Quality Assurance
2023. 01. 29
-
Customer Case Specialist for Hungarian Market
2023. 01. 29
-
Készlet- és anyagnyilvántartó munkatársat
2023. 01. 29
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A finom sajtok fogyasztása önmagában is nagy élvezetet nyújt. Ha ízükbe belecsempésszük a napérlelt fűszernövények aromás leveleit, még nagyobb élményben lehet részünk. Sajtpácolási ötletek következnek!
A sajtok pácolásához nem kell más, mint pár darab jól zárható öblösüveg, néhány ág friss fűszernövény és kiváló minőségű, hidegen sajtolt olívaolaj.
Hogy mit is rejtünk a pácos üvegbe, azt egyéni ízlésünkre is lehet bízni. Vásároljunk a kedvenc sajtjainkból, ha könnyű nyári vacsorára vágyunk, szükségünk lesz mozarella sajtra, bazsalikomra és pár evőkanál pesztóra.
Kecskesajtokhoz fokhagymát, rozmaringot, fetához olajbogyót, oregánót és fokhagymát használjunk.
Érdemes játszani az ízekkel: nagyon finom, ha a fetát mentaágakkal ízesítjük, görögdinnyedarabokra kanalazva hűsítő salátát tudunk készíteni pár perc alatt.
Aki egzotikus élményekre vágyik, próbálja ki a korianderlevél, fokhagyma, reszelt zöldcitromhéj és a vékonyra felszeletelt chili-paprika ízesítést.
![]() |
A pácolt sajtokat hűtőben pár napig kell érlelni, utána fel kell használni! |
![]() |
A mozarella sajt pácolását érdemes bazsalikom |
![]() |
Rozmaringgal érlelt kecskesajttal megtölthetünk |
![]() |
Görögdinnye fetával és friss mentalevelekkel, |
![]() |
Ehhez a tányér fűszeres sajthoz már csak uborka, paprika és paradicsom hiányzik |
![]() |
A fűszeres sajtgolyókból percek alatt készíthetünk |
![]() |
Mozarellagolyók olajbogyóval, friss, ropogós kenyérrel |