-
Vagyonőr Tiszafüred
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
Tejelő szarvasmarha telep- Agronómus állás
-
Szociális gondozó és ápoló, házi segítségnyújtás Budapesten
-
karbantartó
-
takarító
-
Épületgépészeti Munkalehetőség
-
Hegesztőrobot-kezelő hollandiai munkavégzésre
2024. 09. 16
-
Munkafelvevő, Szerviz tanácsadó
2024. 09. 17
-
Műszaki Számlaellenőrzési És Pénzügyi Munkatárs | Budaörs
2024. 09. 17
-
Raktáros - Anyagkezelő (Fót)
2024. 09. 17
-
Quality Operátor (Fót)
2024. 09. 17
-
Terméktámogatási és AV rendszertervező munkatárs
2024. 09. 17
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A sajtok pácolásához nem kell más, mint pár darab jól zárható öblösüveg, néhány ág friss fűszernövény és kiváló minőségű, hidegen sajtolt olívaolaj.
Hogy mit is rejtünk a pácos üvegbe, azt egyéni ízlésünkre is lehet bízni. Vásároljunk a kedvenc sajtjainkból, ha könnyű nyári vacsorára vágyunk, szükségünk lesz mozarella sajtra, bazsalikomra és pár evőkanál pesztóra.
Kecskesajtokhoz fokhagymát, rozmaringot, fetához olajbogyót, oregánót és fokhagymát használjunk.
Érdemes játszani az ízekkel: nagyon finom, ha a fetát mentaágakkal ízesítjük, görögdinnyedarabokra kanalazva hűsítő salátát tudunk készíteni pár perc alatt.
Aki egzotikus élményekre vágyik, próbálja ki a korianderlevél, fokhagyma, reszelt zöldcitromhéj és a vékonyra felszeletelt chili-paprika ízesítést.
A pácolt sajtokat hűtőben pár napig kell érlelni, utána fel kell használni! |
A mozarella sajt pácolását érdemes bazsalikom |
Rozmaringgal érlelt kecskesajttal megtölthetünk |
Görögdinnye fetával és friss mentalevelekkel, |
Ehhez a tányér fűszeres sajthoz már csak uborka, paprika és paradicsom hiányzik |
A fűszeres sajtgolyókból percek alatt készíthetünk |
Mozarellagolyók olajbogyóval, friss, ropogós kenyérrel |