-
recepciós asszisztens magán egészségügyi intézményben
-
Hideghívó
-
Kereskedelmi vezető, félpótkocsi értékesítő
-
gipszkartonozás, szárazépítés
-
Állásajánlat, gépkezelő
-
Masszőr Hölgy kolléganőt keresek Hévízi munkahelyre.
-
közjegyzőhelyettes
-
Targonca kezelő bizonyítvánnyal
2024. 07. 23
-
Értékesítő - Megemelt bérrel (Mezőtúr )
2024. 07. 27
-
Csoportvezető | Győr
2024. 07. 25
-
Első eladó
2024. 07. 27
-
Sportpálya-karbantartó
2024. 07. 27
-
Ingatlanfejlesztési menedzser
2024. 07. 27
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Daralepény készítése
- 200 g kukoricadara
- 2 evőkanál vaj
- 3 szál friss zsályalevél
- só
Egy lábasban forraljunk fel egy liter vizet, tegyünk bele egy evőkanálnyi vajat, és ízesítsük sóval. Lassan, állandó kevergetés mellett csorgassuk bele a kukoricadarát. Adjuk hozzá az összevágott zsályalevelet, kis lángon főzzük legalább tíz percig. Vigyázzunk, a kevergetést ne hagyjuk abba, mert nagyon könnyen leéghet.Ha elkészült, vegyük le a tűzről. Egy közepes méretű tepsit vagy tűzálló tálat kenjünk ki vajjal, öntsük bele a még meleg puliszkát. Simítsuk legalább egy centi vastagságúra. Ha kihűlt, vágjuk nagyobb darabokra. Olajjal megkent grillsütő lapján süssük aranysárgára. Sütés közben darálhatunk rá borsot és megszórhatjuk reszelt parmezánsajttal is. Zsálya helyett használhatunk másféle friss fűszernövényt is. Nagyon jól illik hozzá a petrezselyem, a bazsalikom, az oregánó, a kakukkfű, a zellerlevél és a lestyán is.