-
Varrónő
-
Értékesítési asszisztens
-
Intézményvezető
-
Logisztika-arumozgató
-
Kőmüves,ács,segédmunkás
-
Alumínium szerkezet szerelő
-
Dohánybolti eladó
-
Lakatos
2022. 07. 03
-
Road Freight forwarder- Közúti szállítmányozási munkatárs
2022. 07. 03
-
Betanított munkalehetőség faházakat gyártó cégnél
2022. 07. 03
-
Szerelő ( betanított munkás)
2022. 07. 03
-
felügyeleti pályamester / technikus gyakornok
2022. 07. 03
-
Gépbeállító
2022. 07. 03
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »

A pasztillák régen a gyógyszerészek kedvelt „hatóanyag csomagolási formái” voltak, pasztilla készítésével az egyébként nem túl ízletes, vagy túl erőteljes ízű gyógynövényeket is fogyaszthatóvá tehetünk.
Elkészítésük hasonló a méznyalóka készítéséhez, amikor a mézet gyakorlatilag megszilárdítjuk. Itt azonban a méz mellett gyömbért, szegfűszeget és citromot is tartalmaz az alapanyag.
Hozzávalók: 1 csésze cukor, 1/2 csésze víz, 1 evőkanál citromlé, 1 evőkanál méz, 1/2 teáskanál őrölt gyömbér, 1/4 teáskanál őrölt szegfűszeg.
Lábasban melegítsük össze a hozzávalókat, amikor elkezd sűrűsödni keverjük hozzá a nagyon apróra vágott friss, vagy porrá őrölt szárított gyógynövényeket és összekeverésüket követően pöttyözzük rá egy sütőpapírra.

Ha megszáradtak, kis keményítővel hintsük be annak érdekében, hogy ne tapadjanak össze, majd légmentesen lezárva tároljuk a kész cukorkákat! Mielőtt a sütőpapíron megszilárdul a pasztilla fogpiszkálót, vagy hurkapálcát téve bele nyalóka lesz a pasztillából…

A képek forrása: https://helloglow.co
Herbáció, a népi gyógyreceptek magazinja
Herbáció a népi gyógyreceptek magazinja. Keresse az újságárusoknál!
www.herbacio.hu