-
Könyvelő asszisztens
-
Bolti eladó
-
Csemegés , hús pultos eladó , hentes
-
Műszaki mérnök, technikus
-
Takarítónő/Házvezetőnő
-
Kertigép Értékesítő
-
mérlegképes könyvelő
-
Porfestő
2024. 04. 22
-
German speaking Dispatcher / Service Coordinator @ ZaWin (Martin Engineering AG)
2024. 04. 26
-
Contact Center Ügyfélszolgálati Tanácsadó I Budapest Ix.
2024. 04. 25
-
Java fejlesztő (Német nyelvtudással) @ Profession Services
2024. 04. 26
-
Senior Software Engineer, Web @ Speechify
2024. 04. 26
-
Junior Legal Specialist @ Pronovix Hungary Kft.
2024. 04. 26
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Hatékony almatárolás - egyszerűen
- Ha van egy kis tétel almánk, a legjobb megoldás a hűtőben vagy a pincében tárolni. Ha a pince hőmérséklete nem
Hogyan tároljuk az almát? - A konténert mindenképp béleljük ki perforált (lyukacsos) műanyag szigetelőanyaggal, hogy az almák ne száradjanak ki.
- Ha egyszerű műanyag zacskót használunk szigetelőanyagként, ne felejtsünk el apró lyukakat szúrni rá, különben a normálisnál is hamarabb megromlanak az almák. De ha lehet, inkább kerüljük a hagyományos műanyag zacsikat!
- Sokan azt tanácsolják, hogy nagyobb mennyiségű alma tárolása esetén helyezzünk párásító készüléket a pincébe.
- Mi magunk is készíthetünk párásítót. Válasszunk le egy kisebb területet, majd akasszunk fel egy darab zsákvásznat úgy, hogy annak alsó vége belelógjon egy vízzel telt edénybe. Ezután állítsunk egy ventillátort a zsákvászon mögé, hogy az egész pincébe eljuttathassa a nyirkos levegőt.
- Azonban ne felejtsük el, hogy a ventillátor motorja (vagy akár a hagyományos párásító motorja is) képes elegendő hőt leadni ahhoz, hogy az almákat felmelegítse.
értékelés