-
Állásajánlat
-
takarító
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
karbantartó
-
könyvelő, bérszámfejtő
-
Műszaki ügyintéző
-
Reptéri adminisztrátor és rakodó
-
CNC maró / fúró programozó
2024. 09. 30
-
Személygépjármű Munkafelvevő | Pécs
2024. 10. 03
-
Autószerelő - Szolnok
2024. 10. 04
-
"IT application operation expert (Logistics, SCM & Trading)"
2024. 10. 05
-
Test & Release Manager / management expert
2024. 10. 05
-
Szenior akkreditált laboratóriumi mérnök
2024. 10. 05
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A növényi rostokban gazdag táplálék javítja az emésztés hatékonyságát és csökkenti a bélbetegségek fellépésének veszélyét. A gyümölcsök bőségesen tartalmaznak élelmi rostokat, ezért fogyasztásukkal, a táplálkozás minősége, a bélrendszer működése javítható. A kalóriamentes élelmi rostok teltségérzetet idéznek elő, ezért fogyasztásuk átmeneti étvágycsökkenéssel jár.
A gyümölcsök kalóriatáblázata után most bemutatjuk az egyes gyümölcsök rosttartalmát is 100 gramm gyümölcsre vetítve.
Gyümölcs | Rosttartalom |
Áfonya | 2,4 |
Alma | 1,3 |
Ananász | 0,4 |
Avokádó | 6,7 |
Banán | 2,6 |
Citrom | 2,2 |
Cseresznye | 0,4 |
Datolyaszilva | 3,6 |
Egres | 2,7 |
Eper | 0,8 |
Füge | 2,9 |
Görögdinnye | 0,8 |
Grapefruit | 0,4 |
Kajszibarack | 0,8 |
Kiwi | 0,8 |
Kókusz | 9 |
Körte | 2,6 |
Mandarin | 0,5 |
Mangó | 1,8 |
Málna | 5,6 |
Meggy | 0,3 |
Narancs | 0,5 |
Nektarin | 1,2 |
Őszbarack | 1 |
Pamelo | 1 |
Papaya | 1,8 |
Ribizli | 4,3 |
Sárgadinnye | 0,9 |
Szeder | 4 |
Szilva | 0,5 |
Szőlő | 1,3 |
értékelés