-
fogászati szakasszisztens
-
Óvodai kertész
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Csemegés , hús pultos eladó , hentes
-
sofőr
-
Kertigép Értékesítő
-
VILLAMOSIPARI TECHNIKUS - IPARI VILLANYSZERELŐ – VEZÉRLÉS TECHNIKUS
-
Porfestő
2024. 04. 22
-
German speaking Dispatcher / Service Coordinator @ ZaWin (Martin Engineering AG)
2024. 04. 26
-
Targoncavezető I Herceghalom
2024. 04. 26
-
Pénzforgalmi Munkatárs | Gödöllő
2024. 04. 26
-
Pénzforgalmi Munkatárs | 1066 Budapest, Oktogon Tér 3.
2024. 04. 26
-
Lakáshitel Értékesítési Tanácsadó | 1152 Budapest, Szentmihályi Út 131. (Pólus Center)
2024. 04. 26
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Dobjuk fel salátánkat ehető virágokkal!
A sarkantyúvirág (Centranthus)
A sarkantyúvirágot leginkább színezés céljából használják. Úgy virágai, mint levelei borsos aromát adnak a salátának.
Sarkantyúvirág |
A körömvirág (Calendula officinalis)
A dúsan virágzó körömvirág bőségesen ellát minket szirmokkal. Szórjuk őket könnyedén a saláta tetejére.
Körömvirág |
A fűszernövények virágai
A bazsalikom, snidling, kapor, édeskömyény és rukkola virágai mind egy-egy szikrányi aromát és színt adnak a salátáknak.
Viola |
A viola (Matthiola)
Akár vadon növő, akár termesztett, a finom aromájú viola úgy feldob egy tál zöldségkeveréket, mint semmi más.
Borágó |
Borágó (Borago officinalis)
Virító kék, csillag alakú virágai szép kontrasztot képeznek a saláta zöldjével. A virág finom íze az uborkáéhoz hasonló. A lágyabb textúra érdekében válasszuk le a virágot a száráról.
Még több gyönyörű, ehető virág itt: Virágkonyha>>
értékelés