Ismerjük meg a sztíviát! Ha csodák nem is, de csodanövények léteznek. Ilyen például a sztívia névre keresztelt növény is, amelynek hajtásai édesebbek a méznél, ráadásul fogyasztásuk nem is hízlal. Miért csak most szólunk? RÉSZLETEK
Egészséges étkezés a munkahelyen! Egyre többen vannak azok, akik tudatosan étkeznek, azonban sokszor ők is tanácstalanok a munkahelyi éttermekben. Szív- és érrendszeri megbetegedések, cukorbetegség, elhízás - csak néhány olyan betegség, amely többek közt a helyes táplálkozással megelőzhető lenne. RÉSZLETEK
Hízlal a light? Az édesítő-csapda Ma már szinte minden ételből lehet light verziót kapni. De vajon tényleg jó, ha a fogyókúrádat mesterséges élelmiszerekre alapozod? RÉSZLETEK
Kerti koktél puhányoknak: alkoholmentes mojito Bemutatunk két olyan koktélt, amelyet a friss kerti fűszerekből, alkohol nélkül is elkészíthetünk. Jöhet a kánikula! RÉSZLETEK
MICHIO KUSHI JÖN BUDAPESTRE Táplálkozás az egészséges, békés életért címmel tart Michio Kushi előadást a makrobiotikus táplálkozás alapelveiről. RÉSZLETEK
Miben más a spanyol sonka, mint a mienk? És hogyan tároljuk a sonkát? A spanyolok számára a sonka nem egyszerűen étel, hanem a kultúra része, ugyanúgy beszédtéma az asztali társalgásnál, mint nálunk a bor. Illik véleményt mondani róla, felismerni a különbségeket, megbírálni. RÉSZLETEK
Mit eszik a patkány? A patkány etetése nem nehéz, de fontos, hogy kifejezetten hobbiállatként tartott patkánynak készített eledellel tápláld. Lássuk, mit adhatsz neki és mit nem! RÉSZLETEK
Kerti nyúltartás: hogyan tartsuk kertben a nyuszit? Hogyan gondozzuk a kertben tartott nyuszit, mit tegyünk, hogy jól érezze magát, és egészséges legyen? RÉSZLETEK
Hogyan lehet minél hosszabb élete a kutyánknak? A szakemberek hosszú ideje vizsgálják mi a hosszú élet titka az embereknél. De vajon hogyan nyújthatunk minél hosszabb életet kutyánknak? RÉSZLETEK