No SSO cookie

Okra, az afrikai zöldség - hamarosan mi is ezt termesztünk?

Okra - bámia - bhindi - gombó - quimbombó. Ezek nem törzsi átok vagy áldozati szertartás vezényszavai, hanem egy zöldségkülönlegesség különböző elnevezései. Részletek »

Hogyan készítsük elő a paradicsomot a lecsóhoz, szószokhoz?

Egyes ételreceptek a meghámozott és a mag nélküli paradicsom használatát írják elő. De hogyan is járjunk el? Kövesd az alábbi egyszerű lépéseket, amelyek nagy segítségedre lesznek, ha legközelebb paradicsomos ételt készítesz.  Részletek »

Töklekvárból fűszerlekvár

Miért jó egy alapvetően ízetlen termésből, mint a tökből készülő lekvár? Mert bármilyen ízűvé varázsolhatjuk!Részletek »

Szeretnél méhecskéset játszani? Porozz cukkinit!

Borult, esős időben rásegíthetünk a méhek munkájára és egy kis ecsettel mi is beporozhatjuk a cukkini és a többi tökféle virágait.Részletek »

Hogyan gondozzuk a paradicsomot a konyhakertben?

Az otthon termesztett paradicsom íze nem hasonlítható össze a boltiéval. Egy kevés odafigyeléssel még egy kezdő kertész is képes szép, egészséges paradicsomokat termeszteni.Részletek »