No SSO cookie

H

K

Sze

Cs

P

Szo

V

 
23
24
28
29
30
 
 
 
 
SZAVAZÁS

Miből áll kerted legnagyobb része?

Olcsó téli vitaminforrás a káposzta

3200 káposztafajt ismerünk, de a legfontosabb 10 fajt rendszeresen fogyasztani is szoktuk. Bemutatjuk a legérdekesebbeket.Részletek »

Októberi tökölős

A tavasz után az ősz a kedvenc évszakom főleg a színek és az illatok miatt. Ez utóbbiak közé tartozik a sült gesztenye és a sütőtök illata, mert nagymamám mindkettőt gyakran készítette. Igaz, gyerekkoromból csak a márványosan fehér héjú, lapított gömbölyű sütőtök hatalmas szeleteire emlékszem, de manapság már többféle közül válogathatunk.Részletek »

A nagy meleg súlyos kockázat a zöldség- és gyümölcstermelőknek

Súlyos kockázat a nagy meleg a zöldség- és gyümölcstermesztésben, mivel az ágazat területének csak a 20 százalékát öntözik - mondta Mártonffy Béla, a Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet (FruitVeB) elnöke hétfőn az MTI érdeklődésére.Részletek »

Kígyóuborka, a nők legjobb barátja

Vágta rá nyomban szakértőnk a: mire jó az uborka kérdésre. A somolygás láttán pontosított: nem csak élelmiszer, hanem elterjedt házi kozmetikum is! Részletek »

Miért sárga a sárgarépa?

Több kertészeti szakkönyvben olvashatjuk, hogy a sárgarépa eredetileg nem narancssárga volt. Az első termesztett sárgarépák színe lila, citromsárga vagy fehér volt, a narancssárga csak később jelent meg.Részletek »