No SSO cookie

H

K

Sze

Cs

P

Szo

V

1
2
3
4
5
6
7
15
16
17
18
22
23
28
29
30
31
 
 
 
 
SZAVAZÁS

Van kedvenc orchideád?

Tesztelhetjük a zöldségmagvak csírázóképességét!

Valószínűleg legtöbben már jártunk úgy, hogy az elültetett zöldségmagvak a fokozott várakozás ellenére sem voltak hajlandóak életre kelni. A zöldségmagvak csírázóképességének letesztelésével sok időt és kellemetlenséget spórolhatunk meg.Részletek »

A tök, ami nem csak főzeléknek jó...

Tökből nem csak tökfőzelék készülhet. Ez az olcsó, és szinte egész évben hozzáférhető alapanyag kiváló alapja olyan lekvároknak, ahol az alapanyag íze adott, de állaga nem alkalmas lekvár készítésére. Tök alapú lekvárból készíthetünk fajéj, vanília, vagy akár kávélekvárt is. De a tök más módszerekkel is bevihető a mindennapok étkezéseibe.Részletek »

Ősszel vethető zöldségek

Szeptember végén október elején ismét fontos vetési időszak a konyhakertben. Ilyenkor kerülnek föld alá az áttelelő magok, hagymák. Lássuk, mit vethetünk most?Részletek »

Semmisítsük meg a fertőzött növényi részeket!

Egy paprikatermesztő szakember jótanácsa: A trágyakazal és a komposzt nem szemétdomb, nem szabad meggondolatlanul mindent rádobálni!Részletek »

Mi okozza a paprika, paradicsom csúcsának barnulását?

A kalciumhiányos paradicsom -és a paprikatermések csúcsi végén eleinte világosbarna vizenyős foltok képződnek, amelyek később megbarnulnak vagy megfeketednek, élesen határoltak és enyhén süppedtek. Mit tehetünk a kalciumhiány ellen? Részletek »