No SSO cookie
A honlapon

Tartósítás 1x1 - melyik módszerrel járunk a legjobban?

A tartósítás egy módszer, amellyel megőrizzük az élelmiszer lényeges tulajdonságait, vagy megakadályozzuk annak romlását. De vajon a különböző alapanyagokat melyik eljárással érdemes megőriznünk a szűk téli hónapokra? 

Kapcsolodó cikkek

Mennyi sportot jelent 1 óra kertészkedés?

Saját fitness terem a kertben - 1 óra kerti munkával mennyi kalóriát égetünk és milyen sportnak felel meg?Részletek »

5+1 működő szülői intelem fesztiválokra

Minden szülő életében elérkezik az idő, amikor el kell engednie a gyermekét az első fesztiváljára, vagy legalább gólyatáborba. A „vigyázz magadra!” és a „ne csinálj semmi hülyeséget!”Részletek »

Infektológus: egyes védőoltásokról hat héttel az utazás előtt kell gondoskodni

Külföldi, főként egzotikus országba való utazás előtt érdemes mielőbb utazási orvoshoz fordulni, mert egyes védőoltásoknál hat hétre is szükség van a védettség kialakulásához - mondta Jelenik Zsuzsanna infektológus az M1 aktuális csatorna keddi műsorában.Részletek »

Hogyan készítsünk orgonaszappant?

Nyílik az orgona, így aktuális a szappan készítésének receptje. A frissen kinyílt virágokat gyűjtsük, és a szárról lehúzva, árnyékos helyen szárítsuk meg. Részletek »

Milyen szilvapálinkával kínáljuk a locsolókat?

30 szilvapálinkát ellenőrzött legújabb Szupermenta terméktesztjén a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH). Egy tétel kivételével megfelelőek voltak, de lássuk, melyik lett a kedvenc?Részletek »