-
Takarító
-
Műszaki mérnök, technikus
-
fogászati szakasszisztens
-
Elektronikai műszerzés
-
FUVARSZERVEZŐ DISZPÉCSER (MÉLYÉPÍTŐ CÉG, FÖLDMUNKA, ÚTÉPÍTÉS)
-
Árúterítő, gépkocsivezető
-
Bolti eladó
-
Porfestő
2024. 04. 22
-
Medior tesztelő @ Abesse Zrt.
2024. 04. 26
-
Contact Center Ügyfélszolgálati Tanácsadó I Budapest Ix.
2024. 04. 25
-
Öntő / olvasztár - Székesfehérvár
2024. 04. 26
-
Gépbeállító - Polgárdi
2024. 04. 26
-
Pénzügyi és szervezési előadó - Veszprém
2024. 04. 26
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Dobjuk fel salátánkat ehető virágokkal!
A sarkantyúvirág (Centranthus)
A sarkantyúvirágot leginkább színezés céljából használják. Úgy virágai, mint levelei borsos aromát adnak a salátának.
Sarkantyúvirág |
A körömvirág (Calendula officinalis)
A dúsan virágzó körömvirág bőségesen ellát minket szirmokkal. Szórjuk őket könnyedén a saláta tetejére.
Körömvirág |
A fűszernövények virágai
A bazsalikom, snidling, kapor, édeskömyény és rukkola virágai mind egy-egy szikrányi aromát és színt adnak a salátáknak.
Viola |
A viola (Matthiola)
Akár vadon növő, akár termesztett, a finom aromájú viola úgy feldob egy tál zöldségkeveréket, mint semmi más.
Borágó |
Borágó (Borago officinalis)
Virító kék, csillag alakú virágai szép kontrasztot képeznek a saláta zöldjével. A virág finom íze az uborkáéhoz hasonló. A lágyabb textúra érdekében válasszuk le a virágot a száráról.
Még több gyönyörű, ehető virág itt: Virágkonyha>>
értékelés