No SSO cookie
A honlapon

Tartósítás 1x1 - melyik módszerrel járunk a legjobban?

A tartósítás egy módszer, amellyel megőrizzük az élelmiszer lényeges tulajdonságait, vagy megakadályozzuk annak romlását. De vajon a különböző alapanyagokat melyik eljárással érdemes megőriznünk a szűk téli hónapokra? 

Kapcsolodó cikkek

A Feng shui szerint a növények rejtett energiával rendelkeznek

A Feng shui szerint a növények egy-egy jelentősebb tulajdonságuk miatt erősítik egyik vagy másik elemet. Ennek értelmében minden elemhez (Fa, Föld, Víz, Tűz, Fém) hozzá van rendelve néhány növény.Részletek »

Hogyan alkalmazzuk a kávézaccot szagtalanításra, bolhaölőnek, és horgászathoz?

Amikor kávét főzünk ne dobjuk el azonnal a zaccot, hanem előbb tekintsük át az alábbiakban bemutatott újrahasznosítási ötleteket. Meglátjuk majd, hogy olyan célokra is felhasználható, amelyekre eddig talán nem is gondoltunk! Részletek »

Lélegző asztal: Egy zseniális trükk, hogy feldobd otthonod

Szeretnéd lenyűgözni barátaidat egy különleges asztali dísszel, mikor legközelebb vendégül látod őket? Munkára fel!Részletek »

Milyen az ideális gyerekszoba iskolás korban?

Az iskoláskor új igényeket teremt a gyerekszoba berendezésében. A szülők feladata ilyenkor egy tanulásra és pihenésre egyaránt alkalmas szoba kialakítása. A berendezés során könnyű elkövethetni olyan hibákat, amelyek negatívan hathatnak nemcsak a gyermek egészségére, hanem iskolai teljesítményére is. Vegyük most sorra a leggyakoribbakat.Részletek »

Cékla, te csodás!

Megérett a kertben a cékla, ne halogassuk az időt, lássunk neki mihamarabb, most a legegészésgesebb! Ötleteket adunk az elkészítéséhez. Részletek »