No SSO cookie
A honlapon

Karfiol és patisszon, a két fogyókúrás csoda

A karfiol és patisszon kiváló fogyókúrás étel, hiszen nagyon alacsony az energiatartalma. A különböző diétának megfelelő része lehet mindkettő.

Kapcsolodó cikkek

Cékla, te csodás!

Megérett a kertben a cékla, ne halogassuk az időt, lássunk neki mihamarabb, most a legegészésgesebb! Ötleteket adunk az elkészítéséhez. Részletek »

Házi praktikák legyek, darazsak, hangyák ellen

A legyek, a darazsak és a hangyák ritkán kedvelt vendégei a lakásnak. Nagyanyáink módszereivel azonban vegyszerek nélkül tarthatod távol őket!Részletek »

Méhkenyér: szuperélelmiszer a kaptárból

A méhkenyér nem csak a méhek legfontosabb tápláléka, az emberi szervezetben is csodákat művel!Részletek »

Mire jó a propolisz?

A méhek a propoliszt fertőtlenítő, tartósító- és építőanyagként alkalmazzák a kaptárban. A propolisz előállításához szükséges balzsamot, a Kárpát-medencében elsősorban a fekete nyár-, az éger, a gesztenye, a fűz illetve a tölgyfák rügyeiről gyűjtik.Részletek »

A méhpempő - miért annyira értékes gyógymód?

A méhpempő az egyik legtáplálóbb étel a világon, amelyik javítja a táplálkozási hiányosságokat és segít gyorsabban túljutni az olyan állapotokon, amelyekkel akár évekig is küzdöttünk. A méhpempő az agyi tevékenységek serkentése miatt is elismert. Részletek »