No SSO cookie
A honlapon

A medvehagyma gyűjtésnek is vannak szabályai!

A medvehagyma gyűjtési szezonja március vége, április eleje. Sokan nincsenek azonban tisztában azzal, hogy a hazánkban több helyen is megteremő „vadfokhagyma” gyűjtése engedélyhez kötött. 

Kapcsolodó cikkek

Új ötletek metélőhagymából

Ropogós vajas kenyér frissen szedett snidlinggel - és ez még csak a kezdet! A metélőhagyma szinte minden nyers ételhez felhasználható!Részletek »

8 zöldség, ami jól fejlődik félárnyékos kertben is

Ne keseredj el, ha túl nagy az árnyékos rész a kertedben, az alábbi zöldségek jól tűrik és félárnyékos helyen is szép termést hoznak.Részletek »

Ideális levélzöldség kezdőknek a mángold

Kora tavasztól a nyár közepéig ültethetjük a mángold magjait. Egyes fajtái a telet is átvészelik és korán kihajtanak, így biztosítva számunkra a friss salátának valót. Részletek »

Neveld fel könnyedén a saját chilid az ablakban

Kezdő, de annál lelkesebb hobbikertészeknek ajánl kompakt termesztőkészleteket a neveldfel.hu webshop. Chilitermesztésbe fognál? Vagy csak szeretnél egy szép dísznövényt az ablakodba? A Neveldfel.hu-n megtalálod!Részletek »

Ilyen egyszerű a vetésforgó: 4 év 4 ágyás

A módszer lényege: a növényeket évente előre megállapított és változó sorrendben ültetjük el, hogy elkerüljük a betegségeket.Részletek »