No SSO cookie
A honlapon

Hogyan készítsünk grill fűszerkeveréket és pizza fűszerkeveréket?

A grillezett húsoknak jóval nagyobb a szafttartalma, mint a hagyományosan sült húsoknak. E célból találták ki a grill vagy amerikai kifejezéssel élve " Barbecue" fűszerkeveréket. Kitűnő keverék, amely grill, roston, nyárson sültek, bifsztek, kotlettek, egyéb sültek, levesek, mártások, vagdalt húsok, gulyásleves, saláták ízesítésére is használható. És pár perc alatt mi magunk is összeállíthatjuk! 

Kapcsolodó cikkek

Varázslatos Uborkafű - avagy mire jó a kapor?

Közismert fűszer és gyógynövény, az ernyősvirágzatúak családjából. A Földközi-tenger vidékéről származó fűszert a római légionáriusok hozták be Európába. Részletek »

Kezdődhet a levendulaszüret! Levendula szedd magad 2017

Ha június, akkor levendula virágzás! Nem kell Provance-ba utaznunk, hazánkban is számos helyen gyönyörködhetünk levendulás domboldalban vagy akár szedhetünk is pár csokorral az illatos gyógynövényből. Összegyűjtöttük a legismertebb helyeket!Részletek »

A fejes saláta távol tartja a földi bolhákat

A fejes saláták között két csoportot különböztetünk meg: az úgynevezett zöldsalátákat és a jégsalátákat. Az elnevezések országonként változók, de mindig a növény valamely jellemző tulajdonságát tükrözik.Részletek »

Petrezselyem, minden mennyiségben!

Frissen és szárított állapotban főtt, sült ételekhez, levesekhez, főzelékekhez, salátákhoz nyersen, ételek díszítéséhez - petrezselymet szinte mindenhez használunk! Ezzel magunknak is jót teszünk, gyógyhatásai a következők:Részletek »

Mit mikor vessünk/ültessünk a veteményeskertbe?

Egész éves munkánk sikerének alapja a jól megválasztott vetőmag és az időben elvégzett vetés vagy ültetés. Lássuk, melyik zöldséget, mikor ültessük?Részletek »